Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:627989
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 09.04.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Sabiedrības ar ierobežotu atbildību „Kiss” (turpmāk tekstā - SIA), kurš atrodas ar juridisko adresi Valmierā, Siļķu ielā 2-16 un filiāles tirdzniecības vietu Valkā, Jūrmalas ielā 4/63, galvenais mērķis būs kvalitatīvu apģērbu tirdzniecība saviem klientiem, kā arī gūt ar šo darbību pietiekamu peļņu un vēlāk paplašināt uzņēmumu, ja vien uzsāktā darbība attīstīsies plānotajā virzienā. Uzņēmuma stratēģija balstās uz saprātīgu cenu politiku, vienlaikus nodrošinot labas kvalitātes preces patērētājiem pieejamā laikā un ērtos apstākļos. Salīdzinājumā ar uzņēmuma konkurentiem (tās ir apģērbu tirdzniecības vietas un veikali, toties SIA „Kiss” piedāvātās preces būs ar plašu sortimentu – balstoties uz jauniešu modi un kvalitatīvākas.
SIA vienīgais īpašnieks ir Ekss, kurš ir valdes loceklis un vienīgais dalībnieks.
Paredzamais mēneša apgrozījums sastāda apmēram 16800 Ls. Izdevumi – 15440.64 Ls, bet tīrā peļņa - vidēji 113.28 Ls mēnesī. Uzņēmuma paplašināšana ir ieplānota apmēram pēc 3-5 gadiem, atkarībā no tā, cik ilgā laika posmā tiks iemantota pircēju uzticība tieši mūsu uzņēmuma precēm.
Risks, kas saistīts ar uzņēmuma darbību, ir minimāls, jo pagaidām Liepājā tieši jauniešu apģērbu tirdzniecība nav pietiekami attīstīta. Tāpat iespējamo risku mazina arī tas, ka ir izpētīta konkurentu darbība, un uzņēmuma darbība tiek plānota tā, lai būtu iespējams attīstīties un pilnveidoties, nebaidoties no konkurentu draudiem.…

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties