Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:627497
 
Vērtējums:
Publicēts: 15.01.2020.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Bet viņš saprot, ka ir jānovēršas no Ofēlijas , lai varētu nopietnāk koncentrēties tēva atriebībai. Kad Ofēlija apjauta savu mīlestību pret Hamletu, bija par vēlu. Hamlets ļoti sāpīgi uztvēra mātes laulību ar viņa tēvoci Klaudiju vien divus mēnešus pēc tēva bērēm, un tādēļ arī novēršas no mātes. Šis notikums radīja lielu plaisu Hamleta un mātes starpā. Hamlets sāk tēlot vājprātīgu, lai nošķirtos no visiem un īstenotu savu plānu. Šajā lugā mīlestība iet roku rokā ar atriebības kāri. Hamlets upurē savu mīlestību pret Ofēliju un māti, lai atriebtu tēva nāvi, kas norāda uz to, ka tēvs viņam bija visdārgākā persona, tas bija cilvēks, kam Hamlets vēlējās līdzināties, un savu lielāko mīlestības daļu viņš bija atdevis tēvam. Viņš bija gatavs maksāt dārgāko cenu, lai nepieviltu tēvu (viņa rēgu) un pats sevi.
Šekspīrs savās lugās parāda mīlestības dažādās izpausmes formas. Ģimene, draugi, kaislīga mīlestība – tā ir tik dažāda. Man, šķiet, ka mīlestības galvenā izpausme ir milzīga vēlme dot otram, dot prieku, rūpes, neko neprasot pretī! Katrs uz šīs zemes ir pelnījis mīlestību.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties