Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:627366
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 21.04.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Kas ir viena no pirmajām darbībām tūlīt pēc pamošanās? Lielai daļai cilvēku tā ir rīta avīze pie kafijas tases, radio klausīšanās zobu tīrīšanas laikā, bet vēl kādam sasveicināšanās ar smaidīgajiem rīta programmu vadītājiem TV ekrānos. Skaidrs ir viens – pirms došanās no mājas nepieciešams noskaidrot gaidāmos laika apstākļus, jaunāko biznesa informāciju, satiksmi ceļā uz mērķi un, protams, aktualitātes pasaulē un vietējā mērogā. Katram ir citādākas intereses un vajadzības, tomēr nepieciešamība smelties informāciju tieši no rītiem ir ārkārtīgi nozīmīga mūsu dzīves sastāvdaļa. Kādam pietiek ar ieskatīšanos TV ekrāna stūrīti, lai uzzinātu pareizu laiku. Kādam kārojas uzzināt kurp aizvedīs izklaides un kultūras ceļvedis tuvākajā laikā. Kāds koncentrējas uz intriģējošākajiem notikumiem valsts politiskajā dzīvē. Šo sarakstu varētu turpināt vēl un vēl – mēs esam tik dažādi! Un tomēr mūs vieno kopīgs mērķis un paradums – brokastu ziņu un raidījumu skatīšanās.
Brokastu ziņu programmas var sniegt patiešām noderīgu informāciju gaidāmajai dienai un vispār, taču būtisks ir vēl kāds fakts – daudziem no mums tā ir kā atkarība, kā neatņemama rīta sastāvdaļa. Tā ir vairāk fundamentāla nepieciešamība, kas ierindojas starp tādām rīta darbībām kā brokastis, ģērbšanās, zobu tīrīšana uc. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties