Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
5,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:627336
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 12.04.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Par Bītliem es zinu maz, vienīgi to, ka tie ir bijuši slaveni un daudz ko sasnieguši. Rakstot šo referātu manas domas par viņiem mainījās. Es sapratu ideju – kāds bija tas laiks, kādi bija fani, kāds stils bija viņiem. Par stilu noteikti var teikt – TĀDA vispār nav – visi centās pieturēties pie vienkāršām idejām (gari mati...). Mūsdienās ir redzami arī trakāki gadījumi, bet viennozīmīgi, laiks, kad Bītli valdīja Eiropas čārtos un tas bija redzams viennozīmīgi arī mūzikas veikalos un citās vietās, nevar teikt kad tāds stils ir labāks – tāds sliktāks. Ja attiecina mūsdienu ideju – staigā kā gribi – tad tajā laikā idejas un uzskati – acīmredzot bija ‘diezgan’ līdzīgi. Lasot šo referātu, Jums jāzina, kad Bītlu attīstība un sasniegumi ir apkopoti pa gadiem... Tas tā, lai vienkāršāk saprast – par kuru gadu tas ir domāts. Ceru, ka neesmu sapratis nepareizi tā laika mūziku un modi – stilu – kā tādu... Jau iepriekš atvainojos par slikto bildes izšķirtspēju.
Beatles ir klāt! Publika dažos Liverpūles klubos jau bija iepazinusi grupu, kas saucas Beatles. Lai cik tas nešķistu dīvaini, tobrīd tā ir piecu mūziķu grupa, nevis mūsu uztverē tradicionālais beatles četrinieks. Līdz ar John, Paul un George šo kvintetu veido basģitārists Stuart Sutcliffe un bundzinieks Pete Best, kurš 1960. gadā nomaina īsāku laiku spēlējušo Thomas Moore. Vairākas Liverpūles grupas jau atradušas veiksmīgu naudas pelnīšanas iespēju, spēlējot Hamburgas naktsklubos, kur vietējo grupu konkurence daudz mazāka kā pašu mājās, un l960. gada rudenī pirmajā turnejā uz «kontinentu» dodas arī Beatles.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1178773
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties