Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:623300
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 23.11.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 7 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Mūsdienu esošajā straujajā attīstības un informācijas laikmetā mēs kā patērētāji vēlamies patiesu un reālu informāciju par produktu vai pakalpojumu, mums vairs nav laika skatīties reklāmas, kurās konkrētā uzņēmuma produkts ir parādīts kā „pats labākais un visnoderīgākais”. Liela loma biznesā ir mārketinga un sabiedrisko attiecību speciālistiem, kuri apvienojot savus spēkus un zināšanas abās jomās spēj radīt produktam vai pakalpojumam vislabvēlīgāko vidi patērētāju vidū, respketīvi, ar plānošanu, kampaņām un cita veida aktivitātēm radīt vai uzlabot pozitīvo tēlu tā, lai produkts gūtu peļņu un iegūtu arī vietu patērētāju sirdīs, iegūstot ilgtermiņa uzticību. Tādēļ, manuprāt, ir svarīgi izprast mārketinga un sabiedrisko attiecību apvienošanās ieguvumu biznesa vidē.
Mārketings ir pakalpojumu vai produktu, kas orientēti uz patērētāju, veidošanas process, pievilcīgu mērķa tirgu meklēšana, cenu politikas noteikšana, efektīvu komunikāciju programmu izstrāde un preču virzīšana tirgū.1 Taču cilvēki, kas nav saistīti ar mārketingu, ar to saprot reklamēšanos vai promociju, turpretī mārketinga speciālisti to dēvē par visām organizācijas vai uzņēmuma aktivitātēm, ar kurām tiek sasniegts mērķis, pirmām kārtām sasniedzot klientu mērķus.…

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties