Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:621198
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 04.11.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Salonu restorāns “Aparjods”
Šajā restorānā ir atspoguļots senatnīgums mūsdienu gaisotnē.  Senatnīgo auru rada veco laiku fotogrāfijas, reklāmas plakāti pie griestiem, kamīns, pulksteņi, veclaicīgi priekšmeti, novietoti deviņi lieli galdi un „karaļnama” cienīgi krēsli pie tiem., kā arī atbilstoša mūzika. Restorāna labākie pavāri ir izkopuši izcilu Aparjoda virtuvi, iekļaujot arī garšīgos un sātīgos latviešu ēdienus. Restorānā ir pieejama arī plaša vīnu izvēle.

Nacionālais restorāns “Traktieris”
Šis restorāns piedāvā saviem klientiem baudīt tradicionālo krievu virtuvi un atmosfēru. Jau krāšņais paklājs, ar kuru pārklātas kāpnes pie ieejas, liecina par krievu tautībai tik tradicionālo krāsu gammu. Galdi un sēdvietas telpā veidotas no koka, turklāt tādā pašā stilā ieturēta gan bāra lete, gan liela daļa sienu. Patīkamu piegaršu atmosfērai piedod dažnedažādi akcenti, piemēram, nelielā izmēra akordeons un vijole, kas novietoti uz palodzes. Viesmīļi tērpti koši sarkanos kreklos, kas tikai papildinās austrumu kaimiņu tradicionālās atmosfēras pilnību.

Etniskais restorāns “Slāvu restorāns”
Slāvu restorāns fascinēs apmeklētājus ne tikai ar etniskajām maltītēm, bet arī dažnedažādiem aksesuāriem interjerā, kurus citviet galvaspilsētā nevar atrast. Interjera noformējums ir ļoti raibs, kas kā jau Slāvu tautām pieņemts, restorānā ir izveidots sarkanos un dzeltenīgi baltos toņos. Šajā restorānā galdiņi ir jau iepriekš noformēti. Ēdienkartes piedāvājums ir perfekti atbilstošs specifiskajām formām.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties