Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:619212
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 20.03.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Mana prakses vieta bija viesnīcā „Le Royal Meridien Hamburg”, Vācijā no š. g. 29. marta līdz 13. maijam. Prakses laikā iepazinos ar viesnīcas saimnieciskā dienesta darba organizāciju, restorāna darba organizāciju un ēdienu piegādes numuros servisa (turpmākajā tekstā - room service) darbību. Prakses laikā ieguvu plašas zināšanas saimnieciskā dienesta, restorāna un room service darbībā, darba organizēšanā un vadīšanā.
Viesnīca „Le Royal Meridien Hamburg” savu darbību ir uzsākusi 2003. gada 1. septembrī un ietilpst Le Meridien viesnīcu ķēdē, kas darbojas visā pasaulē. Vācijā šī ir jaunākā viena no septiņām Le Meridien viesnīcām. Le Meridien tīklā ir vairāk kā 140 viesnīcas, atpūtas centri un ēdināšanas uzņēmumi 56 valstīs Eiropā, Dienvidamerikā, Ziemeļamerikā, Āzijā, Tuvajos Austrumos, Austrālijā un Āfrikā. Viesnīcu tipi ir visdažādākie – sākot no nelielām trīsdesmit, četrdesmit numuru viesnīcām līdz ‘mega lielām’ 4000 numuru viesnīcām. Galvenokārt visas ir biznesa klases viesnīcas ar lieliem konferenču centriem. Le Meridien ir izveidojis „Le Meridien Moments” karti, kas domāta, tiem, kuri daudz ceļo un izmanto Le Meridien viesnīcu pakalpojumus. Šī karte piedāvā dažādas atlaižu un bonusu sistēmas, kā arī papildus servisus Le Meridien ķēdes viesnīcās.
Le Meridien sadarbojas ar japāņu Nikko Hotels Intenational. Abām viesnīcu ķēdēm ir vairākas kopējas viesnīcas, kā arī noris dažāda veida sadarbība starp abu ķēžu viesnīcām.
Le Meridien nosaukums viesnīcām ir izveidots un pieņemts 1972. gadā, bet pats aizsākums meklējams 1958. gadā, kad Čārlzs Forte atvēra savu pirmo viesnīcu „Waldorf” Londonā un četrus gadus vēlāk zem nosaukuma Forte Holdings sāka veidot viesnīcu ķēdi. Laika gaitā Le Meridien pārņem un nopērk vairākas viesnīcu ķēdes, piemēram, Knott Hotels, Crest Hotels u. c. Šodien Le Meridien ļoti veiksmīgi darbojas visā pasaulē, atverot arvien jaunas viesnīcas un paplašinot savu darbību.
Latvijai tuvākās Le Meridien ķēdes viesnīcas ir „Le Meridien Villon” Lietuvā, Viļņā, „Le Royal Meridien National” un „Le Meridien Moscow Country Club” Krievijā, Maskavā.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −5,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1135926
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties