Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
5,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:616495
 
Vērtējums:
Publicēts: 13.01.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  KOPSAVILKUMS   
2.  UZŅĒMUMA APRAKSTS   
3.  APDROŠINĀŠANAS PRODUKTI   
4.  TIRGUS ANALĪZE   
5.  MĀRKETINGA STRATĒĢIJA   
6.  VADĪBA UN DARBINIEKI   
Darba fragmentsAizvērt

Nedzīvības apdrošināšanas akciju sabiedrība INSURANCE GROUP ir dibināta 2004. gada 1. jūnijā un jau īsā laikā ir guvusi panākumus. Mūsu parakstīto prēmiju apjoms un tirgus daļa palielinās, pateicoties mūsu pakalpojumu kvalitātei, augošajam produktu klāstam, mārketinga stratēģijai un darbiniekiem, kuru zināšanas un pieredze pastāvīgi aug. Mūsu akcionāri ir pasaulē labi pazīstamas apdrošināšanas sabiedrības. Balstoties uz iegūto pieredzi, par pamatu ņemot savu dibinātāju SKANDIA (Zviedrija) un ROYAL AND SUN ALLIANCE (Lielbritānija) apdrošināšanas noteikumus drīzumā varēsim piedāvāt jebkura veida riska apdrošināšanu, piedāvājot starptautiski pieņemtu apdrošināšanas aizsardzību.
Apdrošināšanas akciju sabiedrība INSURANCE GROUP ir dibināta 2004. gada 1. jūnijā. Sabiedrības juridiskā adrese ir Jēkaba kazarmas Torņa ielā 4, 2B - 101, LV - 1010, tālruņi 7520123, 7520124, fakss 7520125. Tās reģistrācijas numurs Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrā ir 000015963.
Apdrošināšanas akciju sabiedrība (turpmāk AAS) INSURANCE GROUP ir slēgta tipa akciju sabiedrība. Tās pamatkapitāls ir 550000 LVL. Mūsu akcionāri ir pasaulē labi pazīstamas apdrošināšanas kompānijas, kuru apdrošināšanas pakalpojumus un produktus mēs pārstāvam.
1. Lielbritānijas ROYAL AND SUN ALLIANCE, kas ir viena no lielākajām apdrošināšanas sabiedrībām Apvienotajā karalistē. Šai kompānijai pieder 39% AAS INSURANCE GROUP akciju;
2. Otrs AAS INSURANCE GROUP akcionārs ir viena no lielākajām Zviedrijas apdrošināšanas akciju sabiedrībām SKANDIA, kura ir arī otras lielākās Somijas apdrošināšanas sabiedrības THE POHJOLA GROUP akcionāre. Kompānijai SKANDIA pieder 39% mūsu uzņēmuma akciju;
3. 20% AAS INSURANCE GROUP akciju īpašnieks ir Latvijas SIA INSURANCE BROCKARIGE, kurā arī ir pārstāvēts ārzemju kapitāls. Šī sabiedrība nodarbojās ar apdrošināšanas brokeru pakalpojumiem Latvijā.
Atlikušie 2% akciju ir AAS INSURANCE GROUP padomes locekļu īpašumā. Mainoties valdes locekļiem, mainās arī šo akciju īpašnieki.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties