Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:610527
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 22.01.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Personāla vadība ir viena no svarīgākajām vadības funkcijām. Tās mērķis ir par uzņēmuma darbiniekiem izraudzīties ieinteresētas un maksimāli amatam atbilstošas personas. Kā sākotnēji varētu šķist, personāla vadīšana nav vien darbinieku izraudzīšanās un rīkošanas pasākums, tas ir visu šo faktoru aptverošs pasākumu kopums, kas nodrošina uzņēmuma veiksmīgu darbošanos. Personāla vadība ir uzņēmuma vadīšanas svarīgākā funkcija ļoti apzinātu iemeslu dēļ – jo tieši cilvēki/darbinieki veido uzņēmumu un bez kompetentiem un atsaucīgiem darbiniekiem uzņēmums vienkārši nespēj pastāvēt.
Mūsdienās liela daļa darba devēju un uzņēmumu vēl joprojām neizprot darbinieku nozīmīgumu uzņēmuma pastāvēšanā un spējā veiksmīgi darboties. Šo uzņēmumu potenciālais pastāvēšanas laiks mērāms ne vairāk kā desmit gadu rādiusā kopš tā pastāvēšanas dienas. Liela daļa šo vadītāju uzskata, ka jebkurā ekonomiskā vai politiska situācijā, kas dominē Valstī ir iespējams jaunus un daudz maz atbilstošus darbiniekus atrast ik uz stūra. Darbiniekiem tiek maksāta alga, atvilkta soda nauda no algas, ja kas paveikts nepareizi, nodrošinātas labierīcības un viss, kas viņiem ir jādara ir labi jāveic savi pienākumi un nav jāuzdod jebkādi jautājumi. …

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −-2,30 €
Materiālu komplekts Nr. 1117239
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties