Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:606974
 
Vērtējums:
Publicēts: 04.04.2016.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  IEVADS    1
1.  UZŅĒMUMA XXX RAKSTUROJUMS    3
2.  DARBINIEKU APMIERINĀŠANAS PĒTĪJUMS UN APTAUJAS REZULTĀTĀ IEGŪTIE DATI    5
  SECINĀJUMI    10
Darba fragmentsAizvērt

SECINĀJUMI
Darbinieku apmierinātības paaugstināšanas sistēma var būt dažāda. Personāls ir jāsaliedē vienotā komandā, lai vieglāk būtu panākt vēlamo rezultātu. Jāapmeklē semināri par komandas veidošanu. Jāapbalvo labākie tā dodot stimulu arī pārējiem darbiniekiem censties. Jāvelta līdzekļi kopējiem izbraukumiem, kas ļautu darbiniekiem pavadīt lieliski laiku un satuvināties vienam ar otru.
Cilvēki ir ļoti dažādi un katrā valstī darbinieku apmierinātības paaugstināšanas līmenis ir atšķirīgs. Vadītājiem ir ļoti jāorientējas un jāpārzin savas kompānijas darbinieki,vēl jo vairāk, ja viņi ir no atšķirīgām valstīm, kuras atšķiras ar savu ekonomisko līmeni. Katrā no valstīm ir jāpieņem sava apmierināšanas paaugstināšanas sistēma, jo vienā tā var darboties, bet citā vairs ne.
Ļoti svarīgi, lai darbinieki, kas strādā kompānijā mīlētu to darbu, kuru viņi dara. Lai atdeve pret darbu būtu simtprocentīga. Darbinieks iegūstot sev tīkamo profesiju vel sagaida no sava darba devēja pareizu apmierinātības paaugstināšanu. Vadītājam ir jāpaaugstina darbinieka apmierinātība strādāt dotajā kompānijā un likt justies šim darbiniekam vajadzīgam. Darbiniekiem nepietiek tikai ar algas pielikumu, bet ir jāveic dažādas apmierinātības paaugstināšas metodes.
Visvarenākais apmierināšanas paaugstināšanas līdzeklis cilvēka darba uzvedībai ir viņa interese pret darbu. Gandarījumu sniegs darba saturs, tā process, ne tikai maksa par darbu. Interesanta darba rezultātā cilvēks aktualizē spējas, realizē savu psiholoģisko potenciālu.
Jārada darbavietā pareizā atmosfēra, lai darbinieki nejustos nospiesti vai neizjustu nepatiku pret darbu un kolektīvu. Jābūt vadītājiem atklātiem pret saviem darbiniekiem un ir jāsaprot, ka labi saliedēta komanda var atnest uzņēmumam ļoti labus rezultātus.

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties