Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:602824
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 10.02.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Rietumos apliecina, ka TV mudina bērnus uz agresiju. Ir pierādīts, ka tie bērni, kas skatās vardarbību TV ir agresīvāki, kā arī tie bērni, kas vardarbību ir piedzīvojuši bērnībā no vecākiem u.c. Tādā veidā bērni, pusaudži realizē savas vajadzības ar vardarbību. Tāpēc ir svarīgi ko mēs bērniem rādam TV.Protams, ka mēs nevaram ierobežot un aizliegt bērnam skatīties TV, bet tad mums jāsaprot, ka TV vardarbība var sagādāt problēmas bērnam. Tāpēc ir jāpievērš uzmanību tam, ko mēs atļaujam rādīt bērnam. Tāpēc es varētu izvirzīt trīs līmeņus, kā mums jāraugās uz bērna vardarbību.Katram uz to jāskatās individuālā līmenī.
1) ko es varu darīt, kā cilvēks
2) ko es varu darīt kā sabiedrības loceklis
3) ko valsts var darīt
Tāpat ir jāpievērš uzmanību, ko mēs daram ar tiem bērniem, kas ir izdarījuši kādu noziegumu, vardarbību.Kā mēs to sodam, vai sodam, vai nē.
Visi šie noziegumi un vardarbība ir sekas, kas rodas no tā , ka bērns nav saņēmis pietiekošu uzmanību no vecākiem,jo bioloģiskie vecāki to ir pametuši likteņa rokās. Ar savu vardarbību bērns apliecina savu esamību, tāpēc, lai izvairītos no tādām sekām bērnam būtu vajadzīga palīdzība un atbalsts no citiem. Tāpēc bērns sevi var apliecināt, ja mēs to nodarbinam iesaistot to dažādos pulciņos, par labiem darbiem to apbalvojot utt. Bet primārais bērnam ir sajust, ka vecāki to mīl. Neatkarīgi no tā vai bērns aug ar bioloģiskiem vacākiem vai audžuģimenē, vai adoptēts, vai aizbildniecībā, viņam ir nepieciešams sajust no audzināmiem vecākiem mīlestību.

Autora komentārsAtvērt
Redakcijas piezīmeAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties