Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
5,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:601310
 
Vērtējums:
Publicēts: 07.09.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 12 vienības
Atsauces: Ir
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  IEVADS    3
  VENTSPILS AUGSTSKOLA UN TĀS POPULARITĀTE    4
  REKLĀMAS RAKSTUROJUMS, NEPIECIEŠAMĪBA UN EFEKTIVITĀTI NOTEICOŠIE FAKTORI    11
  REKLĀMA UN TĀS RAKSTURA ĪPAŠĪBAS    13
Darba fragmentsAizvērt

Mūsdienās izglītības iegūšanai un pieejamībai ir ļoti liela nozīme, jo katru gadu pieaug pieprasījums darba tirgū pēc izglītotiem speciālistiem. Šobrīd noteicošie faktori ir ne tikai izglītības apliecinošie dokumenti, bet, galvenokārt, zinības un pieredze, kas tiek iegūtas augstākajā mācību iestādē. Latvijas izglītības ministrijas statistikas dati liecina, ka 2006./2007 mācību gadā Latvijā pirmo reizi pēc vairāk kā 10 gadu nepārtraukta studējošo skaita palielinājuma, studējošo skaits ir samazinājies. Šajā mācību gadā Ventspils Augstskolā studijām reģistrēti 188 pirmkursnieki, salīdzinājumā ar pagājušo gadu, tas ir par 28 pirmkursniekiem mazāk nekā 2006/2007 gadā. Latvijā ir ļoti daudz augstāko mācību iestāžu, tāpēc tādām mācību iestādēm kā Ventspils Augstskola, kas ir reģionālā izglītības iestāde, jāpierāda sevi un sava kvalitāte, lai varētu konkurēt ar citām mācību iestādēm un piesaistītu arvien vairāk studēt gribētāju. Tamdēļ būtiska nozīme ir katras augstskolas studiju reklāmai.
Autora darba mērķis ir noskaidrot, vai Ventspils Augstskolas reklāmas veidu izmantošana ir efektīva. Lai šo mērķi sasniegtu autoram bija jāveic šādi uzdevumi: noskaidrot vai Ventspils Augstskolas reklāmas veidu izmantošana pietiekoši piesaista jaunos studēt gribētājus, vai tās atvēlētais budžets tiek izmantots efektīvi masu saziņas līdzekļu izvēlē un vai vispār Ventspils Augstskolas reklāma ir efektīva. Pētījuma problēma, ko autors apskata darbā ir, ka mazām reģionālajām augstskolām jāspēj konkurēt ar citām valsts augstskolām, un, lai to efektīvāk izdarītu, Ventspils Augstskolai nepieciešams, izmantojot piešķirtos reklāmas budžeta līdzekļus, izvēlēties un izveidot pareizu un efektīvu reklāmas kampaņu.
Par pamatu pētījumam, lai sasniegtu darba mērķi, autors izmantoja augstskolas datus par reklāmas izmaksām, konkursa pieteikšanās VeA studijām rezultātus, kā arī autora veidotās aptaujas rezultātus. Aptaujā piedalījās 178 VeA pirmo un otro kursu studenti. Pētījums tika veikts, neanalizējot reklāmas tekstu, bet izvēlētos un izmantotos reklāmas veidus.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties