Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:598853
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 03.12.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi
Uzskatu, ka Gustavo galvenie trumpji ir profesionālā aparatūra un „draugi” ar kuriem viņš koncertē kopā. Tā kā viņš ir arī producējis Prāta Vētras iepriekšējo albumu, viņam ir liela pieredze kā veidot lielus, nozīmīgus projektus. Tomēr ne katrs var izveidot šādu kampaņu, kas, manuprāt, ne ar ko sevišķu nepārsteidza, un iegūt šādus rezultātus. Gustavo ir harizmātiska personība, kas piesaista daudzus, kā arī liels ieguldījums gadu gaitā sava tēla veidošanā.
Katram Gustavo asociējas ar kaut ko citu- mana mamma vēljoprojām atcerās Ādažu čipšu reklāmu, kas acīmredzot bija veiksmīgs mārketinga lēmums. Savukārt kādam jaunietim Gustavo patīk, jo vienmēr intervijās un reportāžās viņš „čillo”- ir mierīgs un prot izkārpīties no dažādām situācijām ar pozitīvismu un humoru. Ar to es gribēju pateikt, ka menedžmenta komanda Gustavo vadībā ir padarījusi lieliksu darbu, un tomēr neatņemama sastāvdaļa ir Gustiņa aura un sajūta, ka viņš tomēr ir „savējais”. Un šādu tēlu viņš ir radījis pats sev, esot tāds kāds viņš ir, nevis ar reklāmu trikiem.
Kā es uzzināju no Edgara Gertnera, pavasarī jau varam gaidīt jaunus koncertus ar kaut ko vēl nebijušu un pavisam jaunu uz Latvijas skatuvēm. Vēl augstāka kvalitāte un neparastas novitātes. Un man prieks, ka mākslinieks ir pieķēries pie kvalitātes, nevis kvantitātes, kas ir ļoti būtiski, ja vēlas sasniegt grandiozus rezultātus. Tā kā ‘Prāta Vētra’ viņam ir labi draugi, tad arī šie puiši vinmēr ir atbalsītāju vidū un es gribētu teikt, ka pēc laika gan Gustavs, gan ‘prātinieki’ būs vienā līmenī. Manuprāt tas šobrīd ir arī dziedātāja mērķis.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties