Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:597772
 
Vērtējums:
Publicēts: 19.02.2016.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 6 vienības
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
1.  SPA definīcija    4
2.  SPA procedūras    5
3.  SPA Hotel “Mārcienas muiža”    7
4.  Dikļu pils    8
5.  Baltic Beach Hotel & SPA    9
  Izmantotā literatūra    10
Darba fragmentsAizvērt

5. Baltic Beach Hotel & SPA
SPA BalticBeach ar 4.810 m2 platumu, kas ir ieguvis medicīniski sertificētas iestādes statusu, piedāvā vairāk kā 400 SPA procedūru un relaksācijas iespējas, turklāt viss ir pielāgots katra klienta individuālajām vajadzībām. Viesiem ir iespēja apmeklēt autentisku krievu pirti ar tās veselīgajām ķermeņa kopšanas procedūrām vai arī ūdens relaksācijas kompleksu The Garden. Tāpat piedāvā fizikālo terapiju modernā sporta kompleksā ar kardio zāli un svaru zāli, saunu un vienīgo Latvijā 25 m garu peldbaseinu ar siltu jūras ūdeni. SPA piedāvājumos vēl ietilpst kosmetoloģija, ķermeņa procedūras, dūņu terapija, hidroterapija un estētiskās procedūras.
Kosmetoloģijā ietilpst sejas procedūras, kas sākas ar detalizētu konsultāciju un ādas analīzi. Speciālisti piemeklē piemērotākās procedūras. Tiek piedāvāti inovatīvi profesionālās kosmētikas zīmoli.
Fizikālā terapija ir rehabilitācijas pasākums, kas palīdz atjaunot organisma funkcionālās spējas. SPA piedāvā procedūras, kuras atjauno funkcijas, mazina sāpes, novērš vai mazina funkcionālos traucējumus pacientiem ar traumām. Tiek izmantots daudzveidīgs profesionāls medicīniskais aprīkojums – ultraskaņu, lāzeri, elektrostimulāciju, magnētterapiju, vakuumterapiju. Terapijas programmas tiek piemeklētas individuāli.
SPA BalticBeach kompleksā ir pārstāvētas visefektīvākās dūņas no labākajām pasaules atradnēm. Piedāvā visdažādākās dūņu procedūras ar pretiekaisuma, antibakteriālu, absorbējošu, atjaunojošu un pretsāpju iedarbību. Procedūras tiek piemeklētas katram klientam ar ārsta palīdzību.
SPA piedāvā speciālas veselības programmas ar zemūdens masāžu. Katra programma sastāv no vairākiem soļiem – ķermeņa ādas attīrīšana, zemūdens masāža, kosmētiskā ietīšana un ķermeņa ādas kopšanas līdzekļa uzklāšana

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties