Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:597359
 
Vērtējums:
Publicēts: 10.09.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Blogos ziņas no pamācošiem, informatīviem tekstiem pārtop par sarunu. Tie it kā atdarina parastas pļāpas kafejnīcā, tie piefiksē dienas notikumus, kas tiek saglabāti un publiskoti.
Bieži vien blogeri tiek dēvēti par ciniķiem, jo izvēlas paust savu viedokli, nepiekrītot citam. Šis cinisms nav saistīts ar to, ka tiek noliegts jebkas, tie nav vulgāri, neizprotami teksti, tā vienkārši ir vispārīga kultūra, ko politika, apkārtējā sabiedrība un visi citi apstākļi padarījuši par ciniskiem. Tā ir vieta kur brīvi paust savu attieksmi, saņemt un dot citu patiesību.
Kā autors raksta – blogi pauž personiskās bailes, nepārliecinātību un vilšanos, retāk var atrast aizrautību. Bieži vien tie atklāj šaubas un nedrošību par to ko just, domāt, kam ticēt u.tml. Ir daļa, kas piesardzīgi veido apskatus par dažādām tēmām, vietām, notikumiem, tomēr viņos slēpjas kaut kas daudz vairāk. Publiskuma un privātuma sajaukums blogos ir neatņemama sastāvdaļa. Blogi ir vieta, kas sevi sakopo dažāda veida emocijas, sākot no dusmām līdz garlaicībai, no kaislīgas iesaistīšanās, aizvainošanas līdz pat ikdienas rutīnai.
Blogos atrodama šķiet viskrāsainākā tēmu daudzveidība, jo katrs ir savādāks, ar saviem uzskatiem un ticību. Katram ir sava sāpe vai prieks, par ko ir vēlme pastāstīt citiem, rast atbalstu un domubiedrus. Blogi ir tā vieta kur to darīt, jo tie apvieno līdzīgi domājošus cilvēkus neskatoties uz robežām.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties