Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:596066
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 21.06.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 3 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
Darba fragmentsAizvērt

Gaisa transporta nozares attīstības mērķis ir izveidot, uzturēt un attīstīt ekonomiski efektīvu gaisa transporta sistēmu, kas sniedz drošus, kvalitatīvus un pieejamus gaisa satiksmes pakalpojumus Latvijas iedzīvotājiem.
Latvijā pasažieru aviopārvadājumus nodrošina vairākas pašmāju un ārvalstu aviosabiedrības, izmantojot trīs Latvijas lielākās lidostas. Nākotnē plānots lidostu skaitu palielināt, nodrošinot plašāku iekšzemes un ārvalstu pārvadājumu piedāvājumu klāstu.
Latvijā aviopakalpojumu jomā darbojas gan Latvijas, gan ārvalstu pārvadātāji, kas piedāvā iekšzemes un pārrobežu lidojumus. Latvijas Republikas teritorijā darbojas divas starptautiskās lidostas: Starptautiskā lidosta “Rīga” un Liepājas lidosta, kā arī Ventspils lidosta. No lidostas Rīga tiek veikti 99% lidojumu. Ir sertificēts arī pirmais vispārējās aviācijas lidlauks Ikšķile.
Pēdējo gadu laikā VAS „Starptautiskā lidosta „Rīga“” ir kļuvusi par vienu no visstraujāk augošajām lidostām Eiropā un tās apkalpoto pasažieru skaits pēdējo četru gadu laikā ir četrkāršojies.
Latvijai ir sava nacionālā aviokompānija – “AirBaltic”. Air Baltic Corporation (AirBaltic) ir akciju sabiedrība, kas dibināta 1995.gadā. Tās galvenie akcionāri ir Latvijas valsts - 52.6% akciju un SIA Baltijas aviācijas sistēmas – 47.2% akciju. AirBaltic veic tiešos lidojumus no Rīgas Latvijā un Viļņas Lietuvā uz gandrīz 60 galamērķiem.
Latvijā savus pakalpojumus piedāvā vairākas citas aviokompānijas, piemēram, Czech Airlines, LOT, Aeroflot, Finnair, KLM, Lufthansa, Ryanair, Norwegian un citas, kas piedāvā lidojumus vienā vai vairākos maršrutos tādejādi sniedzot pasažieriem izvēles iespējas lidojumu laiku, pakalpojumu apjoma un cenu ziņā. Satiksmes ministrijas realizētās cenu politikas rezultātā Latvijas gaisa pārvadājumu tirgus ir kļuvis daudz pievilcīgāks un tajā ir ienākušas virkne jaunu ārvalstu aviokompāniju, kas paplašina patērētāju izvēles iespējas un…

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1307244
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties