Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:593209
 
Vērtējums:
Publicēts: 14.11.2016.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
Laikposms: 2000. - 2010. g.
2011. - 2015. g.
Darba fragmentsAizvērt

5. Saglabāt. Kā mēs esam nodrošinām, ka jaunie ieradumi paliks? Piemēram, kādi stimuli vai mērījumus mēs varam ieviest, lai nodrošinātu darbinieku uzvedības
pāreju? Tāpēc var teikt, ka pielietojot Kaizen metodi vajadzētu, samazināties izmaksām, defektiem, sagatavošanās laikam un arī inventāram, bet palielināties ražīgumam, klientu apmierinātībai, peļņai un klientu atsaucības jaudai.
Kā organizē un vada "KAIZEN notikumu"?
Katrs Kaizen notikums, neatkarīgi no tā ilguma, iet cauri aptuveni tādiem pašiem atskaites punktiem, kas sākas ar "notikumu kick-off" un beidzas ar "ziņot, un lēmuma rīcības plāns".
Katrā kaizen gadījumā, komanda ir jāiepazīstina ar problēmu un mērķi. Projekta izstrādāta noteiktā posmā var palīdzēt kalpot šim mērķim. Procesu karte un process un / vai klientu dati, kas apkopoti, būtu jāiesniedz un jāapspriež ar komandas biedriem šajā laikā. Tas ļauj ikvienam, labāk izprast nepieciešamību pēc uzlabojumiem un potenciālajiem jautājumiem, kas var rasties. Caur "brainstromingu", problēmas, kas ir sarakstā, var nostiprināt, kategorizēt, un noteikt prioritātes. Komanda ir atbildīga, lai identificētu iespējamos risinājumus. Tomēr pirms sarakstu risinājuma, komandai būtu jāizveido svarīgums šiem risinājumiem, pamatojoties uz ieviešanas vieglumu un ieguvumu analīzi. Gala ziņojums tiks iesniegts kaizen čempionam un galvenajām ieinteresētajām personām, kas, savukārt, apstiprinās ieteikumu sarakstu. Tā ir viņu, atbildība, par ko uzņemas pārmaiņu aģents un dalībnieki, lai izstrādātu rīcības plānu, ar īpašu "to-do" katram dalībniekam un izpildes datumu katram no tiem. Visiem uzlabojumiem būtu jāīstenojas 90 dienu laikā, un tad Kaizen ir slēgts.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −-3,30 €
Materiālu komplekts Nr. 1357314
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties