Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:593116
 
Vērtējums:
Publicēts: 03.01.2019.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Jelgavas pilsētas pašvaldības mājaslapā (http://www.jelgava.lv/) ir iespējams atrast kontaktinformāciju par Jelgavas pilsētas Domi, Pašvaldības administrāciju, kā arī Pašvaldības iestādēm (Izglītības pārvalde, Zemgales Reģiona Kompetenču Attīstības Centrs (ZRKAC), Pašvaldības policija utt.), ziņas par pašvaldības iestādi, informāciju par domes sēdēm (audio ieraksti un lēmumu teksti “.pdf” formātā), projektiem, kas tiks realizēti, bilžu galerijas no dažādiem pasākumiem un projektiem, informāciju tūristiem, uzņēmējdarbības sadaļu (tajā tiek sniegta tāda informācija kā pēdējie jaunumi Jelgavas Biznesa Inkubatorā, darba sludinājumi, Jelgavas uzņēmumu saraksts utt.) kā arī iespējams pieteikties uz pieņemšanu pie amatpersonas.
Kopējais iespaids par mājaslapu ir pozitīvs, jo var viegli orientēties pa nepieciešamajām sadaļām (sadaļu saraksts atrodas kreisajā mājas lapas pusē un, uzklikšķinot uz vienu no tām, parādās papildus sadaļas, lai varētu izvērst meklēšanu konkrētāk) atrast visu nepieciešamo informāciju par Jelgavas pilsētas pašvaldības iestādēm, izlasīt par pēdējām aktualitātēm Jelgavas apkaimē (un apskatīt galerijas). Mājas lapa ir pieejama arī angļu un krievu valodā, bet ar mazāku informācijas klāstu un sadaļu skaitu, ja salīdzina ar pašvaldības mājas lapu latviešu valodā un ir pieejama informācija tūristiem arī franču valodā.

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1369490
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties