Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:592258
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 03.09.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Budget pasaulē
Budget sevī apvieno spēku kā viena no lielākajām auto nomas kompānijām pasaulē, sevī ietverot elastību un Jums nepieciešamo izdevīgumu.
Budget dibināts 1958. gadā Amerikā. Budget Rent A Car firmas zīme ir licencēta viscaur Eiropā, kā arī Vidējos Austrumos un Āfrikā. Zīmola īpašnieks ir Zodiac Europe Ltd. Budget filiāles vietējie operatori pārvalda gan tieši, gan ar franšīzes licencēm.
Pašreiz Budget globālais tīkls sevī ietver aptuveni 3000 atrašanās vietas, iznomājot vieglās automašīnas, mikroautobusus un kravas auto vairāk kā 120 pasaules valstīs.
Budget Latvijā
Budget pakalpojumi Latvijā pieejami kopš 1998. gada. No 2006. gada ar Budget auto nomas licenci Latvijā darbojas "Ideal Services" SIA.
AVIS
Vēsture
AVIS pasaulē.
1946. gadā Warren Avis izveidoja firmu ''Avis Airlines Rent a Car'' un atklāja pirmo auto nomas punktu Detroitā. Firmas sākuma kapitāls bija $ 85,000. Tālāko firmas attīstību sekmēja fakts, ka 20.g.s. 60-tajos gados sākās aktīva starptautiska ceļošana, un AVIS attīstījās līdzi tai, pakāpeniski paplašinot ''savas robežas''. Tādejādi, AVIS atvēra savus pirmos nomas punktus Eiropā - Francijā, Norvēģijā un Šveicē. Nozīmīgs punkts AVIS attīstībā bija arī 1965.gads, kad IT korporācija nopirka AVIS par 51 miljonu dolāriem un veicināja AVIS attīstību, ieviešot Wizard, kura bija pirmā reāllaika informācijas vadības un rezervāciju sistēma. Līdz 60-tajiem gadiem AVIS ieņēma tikai otro vadošo pozīciju auto nomu biznesā, tāpēc 60-tajos gados reklāmas kampaņas ietvaros AVIS ieviesa saukli ''We try harder'' (''Mēs cenšamies vairāk''). Savukārt 1973.gadā AVIS kļuva par auto nomu tirgus līderi. 1994.gadā AVIS turpināja savu veiksmīgo attīstības procesu, ieviešot Wizard sistēmu vairāk kā 34 valstīs, bet 2000.gadā tika ieviesta kompānijas pirmā uz Internetu bāzētā saziņu sistēma ''AVIS InetrActive''. Pēdējo gadu laikā AVIS sekmīgā profesionālā attīstība ir bijusi novērtēta ar tādiem apbalvojumiem kā ''Brand Keys Customer Loyalty Award''(2001, 2002), ''Car Rental Company of the Year''(2003), ''Outstanding Corporation of the Year''(2003), ''One of America's Elite Corporations for Women's Business Enterprises''(2003). …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties