Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
6,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:589119
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 17.09.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Projekta nozīmīgums
Šāda veida pasākumi Saldus apkaimē nekad nav organizēti. Šāda labdarības akcija varētu būt arī tradīcijas aizsācējs, priekšzīmes rādītājs. Šāds pasākums saliedē sabiedrību, vēršot tās uzmanību uz skaidri izteiktu problēmu un mērķi.
Projekta būtiska sastāvdaļa ir iespēja izglītot sabiedrību, prezentējot gan kvalitatīvas mūzikas priekšnesumu, gan profesionālu fotogrāfu veidotu izstādi, kas var būt kā paraugs vai iedvesmas avots kā mūzikas, tā arī mākslas skolu audzēkņiem.
Izstāde ir arī kā prezentatīvs materiāls Saldus dzīvnieku patversmei, jo daudzi zina, ka tāda pilsētā ir, bet tā atrodas ārpus centra, tāpēc tikai neliela daļa ir informēti par tās apstākļiem.
Projekta ietvaros tiek iesaistīts gan jaunais Saldus fotogrāfu klubs „Es Daru”, gan jaunizveidotais Kapelleru nams, kas ar pāris cilvēku iniciatīvu ir pārtapis no grausta par mākslinieku saietu vietu.
Pēc izstādes ekspozīcijas prezentēšanas Kapelleru namā, ekspozīcija var tikt viegli transportēta uz jebkuru citu kultūras vai izglītības, mākslas iestādi, kas uzrunātu vēl lielāku sabiedrību, dodot iespēju lielākam cilvēku skaitam ziedot naudu labākiem apstākļiem patversmē.
Projekta ietvaros apvienojas vairākas biedrības – mākslinieku biedrība „Ilizanna”, biedrība Saldus dzīvnieku patversme, fotogrāfu biedrība „Es Daru”, kas var sekmēt turpmāku sadarbību un kultūras un izglītojošu pasākumu veiksmīgu organizēšanu.
Projekts palielinās Saldus dzīvnieku patversmes apmeklētību un mazinās noslogojumu.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1333921
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties