Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:588946
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 22.03.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 14 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Neētiskas reklāmas kampaņas piemērs ir arī populārajai sporta apģērbu firmai ‘’Reebok’’- ‘’ Cheat on your girlfriend, not on your workout!’’ Šeit ir izteikts klaji neētisks aicinājums, kas ir necieņas pilns attiecībā pret sievietēm; kas aizstāv nodevību, negodīgumu, neuzticību, neticību un krāpšanos. Tas liek domāt, ka narcistiska sevis uzturēšana formā ir daudz svarīgāka par tādām lietām kā mīlestība, uzticība un stabilas attiecības.
Autora piezīmes
Neviens uzņēmējs nekad nevar ieplānot, kā viņš nākotnē rīkosies attiecībā uz savu biznesu- vai darbības, ko viņš veiks, lai bizness būtu veiksmīgs un ilgtspējīgs, būs ētiskas attiecībā pret sabiedrību un konkurentiem, vai arī tās pārkāps robežas. Katrs uzņēmums izmanto savus paņēmienus, lai iegūtu paliekošu vietu biznesa pasaulē. Arī ar neētiskām aktivitātēm pastāv tādi uzņēmumi, kas ir veiksmīgi un darbojas jau ilgus gadus un gūst lielu peļņu. Dažreiz, lai iekļūtu un nostiprinātos biznesa pasaulē, nākas pārkāpt kādas robežas no ētikas viedokļa. Tālāk uzņēmumam ir jāizvēlas, vai turpināt neētisko aktivitāšu virkni un cerēt, ka tās netiks pamanītas, vai arī pārtraukt rīkoties neētiski un uzsākt ētiskā mārketinga pielietošanas procesu, par cik vieta tirgū jau ir iegūta un ir jārūpējas arī par uzņēmuma reputāciju. Cilvēki bieži vien mēdz pieļaut dažādas kļūdas, kas attiecas uz ētiku un daudzi pat neapzinās, ka pārkāpj kādus ētikas principus, tāpēc biznesa pasaulē ar to ir ļoti jāuzmanās, ja vien uzņēmums vēlās sabiedrībai asociēties ar uzņēmumu, kas darbojas saskaņā ar visiem ētikas principiem un ir respektabls, kā arī gūst klientu atzinību un labvēlību.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1330929
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties