Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:581766
 
Vērtējums:
Publicēts: 21.01.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2011. - 2015. g.
Darba fragmentsAizvērt

E-veselības portālā dati būs tikpat droši kā ibankās, turklāt: dati pieejami pacientam vienuviet jebkurā laikā un vietā, pacients portālā var redzēt, kas un kad skatījies viņa datus, pacienta medicīnisko informāciju drīkstēs skatīt
tikai ārstējošie ārsti vizītes laikā, ārpus vizītēm (profilaktiskie pasākumi), pacients varēs aizliegt piekļuvi daļai datu vai visiem datiem.

Secinājumi.
E-veselība atvieglos dzīvi cilvēkiem. Cilvēki varēs daudz ātrāk un izdevīgak pierakstīties pie ārsta netērējot savu dārgo laiku. Šī būš daudz izdevīgākā iespēja. Protams, visiem tas nebūs iespējams, jo vecie ļaudis, kuriem nav iespēja piekļūt pie kompjūtera, viņiem nāksies izmantot veco sistēmu zvanot un pierakstoties pie sevis izvēlētā ārsta. Protams, pluss būs arī tas, kad nodrošina ātru informācijas piegādi par pacientu no vienas valsts medicīnas iestādes uz citas valsts medicīnas iestādi, tādā veidā atvieglojot cilēkiem dzīvi, viņiem nav jābrauc no vienas iestādes uz otru, lai nogādātu informāciju savam ģimenes ārstam vai kādam citam ārstam.
Pacientiem būs ļoti patīkami, kad viņu veselības stāvoklis būs paskaidrots saprotamā veidā, nevis kā pierasts nesaprotami. Manuprāt, tas būs liels solis Latvijas augšup ejā. Es pati jau esmu izjutusi cik e-veselība atvieglo manu dzīvi. Un uzskatu kad darbs ir ieguldīt liels.


Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties