Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:581748
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 12.01.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Kas ir latvietis? Manuprāt, tas ir cilvēks, kurš jebkurā vietā un laikā aizstāvēs savu dzimto zemi Latviju, jo viņš to mīl un ciena, tātad ir savas zemes patriots.
Es domāju, ka Latvijā mūsdienās ir grūti atrast īstu patriotu, jo apstākļos, kādus ir radījusi mūsu valdība, nav viegli par tādu būt, jo ir zudusi ticība valsts vadītājiem un partijām. Tagad daudzi Latvijā dzīvojoši cilvēki ir spiesti izceļot uz ārzemēm, finansiālu problēmu dēļ. Cilvēki strādā no rīta līdz vakaram, bet nepietiek līdzekļu ģimenes uzturēšanai, kā rezultātā viņi izceļo uz ārzemēm. Valstīs, uz kurām lielākā daļa aizbrauc, darbs ir pietiekami labi atalgots, un nav jādomā, kā izdzīvot līdz nākamajai algas dienai. Jā, nauda nav pats svarīgākais dzīvē, bet, es domāju, ka tā ir lieta, kas ir vajadzīga, lai cilvēks varētu būt patiesi laimīgs, un laime ir tas, pēc kā dzīvē sniedzas jebkurš normāls cilvēks, tādējādi Latvijā patriotu skaits arvien sarūk.
Īstas patriota jūtas nevar iegūt tāpat vien, tās ir jāieaudzina. Es domāju, ka tās var iegūt, redzot kā veidojas Latvija un izdzīvojot to visu. Tāpēc īsts patriotisms, manuprāt, ir meklējams vecāku gadu gājuma cilvēkos, jo viņi to visu ir izdzīvojuši un redzējuši savām acīm.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1142384
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties