Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
6,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:579365
 
Vērtējums:
Publicēts: 31.03.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 3 vienības
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  KOPSAVILKUMS    3
1.  UZŅĒMUMA APRAKSTS    4
2.  PAKALPOJUMA RAKSTUROJUMS    5
3.  TIRGUS ANALĪZE    6
3.1.  Tirgus apraksts    6
3.2.  Klienti    7
3.3.  Konkurence    8
4.  MĀRKETINGA STRATĒĢIJA    11
4.1.  Pakalpojuma realizēšana tirgū    11
4.2.  Cenas    11
4.3.  Reklāma    12
5.  UZŅĒMUMA DARBĪBA    13
5.1.  Uzņēmumā izmantotie resursi    13
6.  UZŅĒMUMA VADĪBA UN NODARBINĀTĀS PERSONAS    14
7.  RISKA FAKTORI    17
8.  FINANSĒŠANA    18
8.1.  Plānotie ieņēmumi    18
8.2.  Plānotie izdevumi    19
8.3.  Pamatlīdzekļu nolietojums    20
8.4.  Plānotā bilance    21
8.5.  Peļņas vai zaudējuma aprēķins    22
  IZMANTOTĀ LITERATŪRA    23
Darba fragmentsAizvērt

KOPSAVILKUMS
Sabiedrība ar ierobežotu atbildību „2K” dibināta 2009.gada 24. novembrī. Uzņēmums nodarbojas ar tūrisma attīstību Latvijas laukos. Uzņēmuma juridiskā atrašanās vieta atrodas Rīgā. Uzņēmuma dibinātāji un vadītāji: Toms Kramfts un Klāvs Jansons. Uzņēmuma darbības sākšanai nepieciešami 8000 Ls. Šī summa tiks nodrošināta no pašu dibinātāju personīgajiem līdzekļiem – 2 000 Ls, , kā arī ņemot bankā kredītu - 6 000 Ls. Līdzekļi pamatā tiks izlietoti viesu nama telpu labiekārtošanai un nepieciešamo preču iegādei.
Uzņēmums darbojas pakalpojumu sfērā, kura nodarbojas ar tūrisma attīstību Latvijas laukos. Vēlas tūristus ieinteresēt ar Latvijas dabas bagātībām, veidot dabas takas, kā arī aicināt nodarboties ar aktīvo atpūtu, izveidojot sporta un atpūtas kompleksu. Veidojot dabas takas un apskates objektus laukos spēsim arī izveidot naktsmītnes, līdz ar to, veicināsim tūrisma attīstību novadā un valstī. Piesaistīsim arī vietējos iedzīvotājus ar vietām, kuras vēl nav apskatītas un līdz galam novērtētas
Uzņēmuma dibinātāju īpašumā ir 6 ha liela zemes platība Madonas rajona Bērzaunes pagastā. Uz šīs zemes atrodas 100 000 Ls vērtīgs ēku komplekss. Lai uzņēmums varētu veiksmīgi darboties sākuma posmā, tam ir nepieciešami dažāda veida materiālie resursi. Tamdēļ arī uzņēmuma dibinātājiem ir nepieciešamība ņemt ilgtermiņa kredītu „Sweedbank” bankā ar 8% likmi gadā.
Uzņēmuma faktiskā atrašanās ir Madonas novads, Gaiziņkalna apkaime. Šāda vieta tika izvēlēta, jo šis novads ir no gleznainākajiem rajoniem visā Latvijā. Šajā novadā nav daudz uzņēmumu, kas nodarbojas ar tūrisma pakalpojumu sniegšanu, tāpēc ,iespējams, tieši mūsu uzņēmumam tas radītu lielāku pieprasījumu un izaugsmes iespējas, tātad arī peļņu. Tāpat uz šīs atrašanās vietas izdevīgumu norāda arī samērā viegli pieejamais darbaspēks, jo galvenā iedzīvotāju nodarbošanās šeit ir mežkopība un zemkopība – tātad viņi arī būtu ieinteresēti uz šis nozares attīstību.
Latvijā viesu namu tūrisma bizness ir samērā attīstīts , jo cilvēki ir ieinteresēti brīvo laiku veltīt aktīva atpūtai, taču vasaras sezonā atpūtas bāzes tiek noslogotas pilnībā .Problēmu rada ne tikai noslogotība, bet arī kvalitatīvu viesu namu trūkums visā Latvijas teritorijā. Neskatoties uz pozitīvo tūrisma attīstību Latvijā, joprojām galvenās tūristu koncentrēšanās vietas valstī ir Rīga un tās apkārtne. Latvijā nav sabalansēts tūrisma produktu piedāvājums visā valsts teritorijā, aptverot dažāda veida tūrisma objektus. Izvērtējot situāciju Madonas rajonā, atpūtas bāzes izveide sekmētu tūrisma infrastruktūras attīstību, kā arī pieaugtu tūrisma pakalpojumu sniegšanas kvalitāte, jo uzņēmuma darbības mērķis būs centrēts uz tūrisma pakalpojuma kvalitāti.
Zināms, ka Latvijā tūrisms ir ļoti izplatīts peļņas gūšanas veids, līdz ar to šo pakalpojumu sniedz daudzi uzņēmumi. Mūsu mērķis ir ar maksimāli maziem līdzekļiem piesaistīt tūristus laukos. Veicināt tūrisma attīstību novadā, lai šī vieta būtu pieejama tūristiem. Vēlamies noteiktā laika periodā piesaistīt maksimāli daudz tūristu un interesentu, lai veicinātu uzņēmuma attīstību. Novadā šādi uzņēmumi ir maz, kas ar to nodarbojas, līdz ar to mūsu attīstības tendences augs.

1. UZŅĒMUMA APRAKSTS
Uzņēmuma juridiskais statuss :
Uzņēmuma “2K” komercdarbības forma ir Sabiedrība ar ierobežotu atbildību. Uzņēmuma dibinātāji šādu formu izvēlējās , jo šajā komercdarbības formā katrs tā īpašnieka atbild ar sava ieguldītā kapitāla daļu, tātad netiek riskēts ar personīgo īpašumu. SIA “2K” Komercreģistrā reģistrēts 2009.gada 24. novembrī. Ar reģistrācijas numuru - 180541679. Uzņēmuma juridiskā adrese - Rīga, Brīvības iela 36-51, LV-1240. SIA „2K” pamatkapitāls 2009.gada 24. novembrī bija 100 Ls , no kuriem abu dibinātāju ieguldītā kapitāla daļa ir līdzvērtīga – 50 Ls.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −6,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1112862
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties