Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:577864
 
Vērtējums:
Publicēts: 27.12.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Mājsaimniecību finansiālo stāvokli bankas pamatā novērtēja kā nemainīgu vai nedaudz labāku nekā iepriekšējā periodā.[4] Kopumā varu teikt, ka priecē apstrādes rūpnīcība, kuras finansiālais stāvoklis nepasliktinās, bet pa kripatiņu uzlabojas, tādā nozīmē, ka šajā nozarē ar kredīta saistībām tos nav skārušas problēmas. Aplūkojot būvniecības nozari, var redzēt, kā arī 2010. gadā arī masu mediji runāja, ka bija īpašas problēmas ar būvniecību. Paņemot kredītus, ceļot mājas, ceļus u.t.t. iestājoties krīze un pasliktinoties finanšu stāvoklis iedzīvotājiem neviens jaunceltnes nevarēja un negribēja pirkt. Manuprāt, arī ar to ir saistīts būvniecības lejupslīde, 2011.gada 2. pusgadā ir manāma aizņēmuma uzlabošanas sakarā ar nelielu valsts atkopšanos no krīzes.
Šajā pēdējā gadā jau sāk just, ka Latvijas ekonomika, sāk pa solim kāp augšā, par ko liecina nelielā atkopšanās vairākās nozarēs, bet tomēr valstij ir daudz jāstrādā, lai iedzīvotāji justos stabili, no kā arī ir atkarīgas bankas un to kreditēšana. Izveidojot rezumē no ekspertu sacītā viņu galvenais ieteikums, lai Latvijā kreditēšana attīstītos ir daudz un dikti jāstrādā, lai uzlabotu valsts ekonomikas politiku un nostabilizētu, ko arī es novēlu.

Autora komentārsAtvērt
Redakcijas piezīmeAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties