Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:576772
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 21.03.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

It kā jau tīrais sīkums uz tā visa fona kas darās šajā globālajā tīmeklī, bet fakts. Internets rada ļoti maldīgu iespaidu par sevi un manipulē ar tiem pašiem studentiem, tātad arī ar mani, piemēram, portālā „gudrinieks.lv”, kas pārkāpj visas ētikas normas, jo kā gan studenta dzīve ir savienojama ar erotiku.
Pēc tā visa varu secināt, ka ir vajadzīga aizsargbarjera, lai manipulators netiktu klāt. Tāpēc svarīgi ir saprast un kontrolēt manipulācijas psiholoģisko ietekmi un apzināties ietekmi uz mums, lai spētu paredzēt savas un kāda cita darbības sekas jau iepriekš. Cilvēkam nekad nav bijušas idejas par kaut ko – tikai ticība, empīriskā pieredze, leģendas un ticējumi. Tādējādi nespēja domāt teorētiski cilvēkam traucē pieņemt saprātīgus lēmumus, konstruēt pareizas domas. Manipulēšana jau no laika gala bijusi fatāla cilvēces nepieciešamība pēc diktatūras, jo sabiedrībai nav sava viedokļa. Ja nav viedokļa, nav arī balstu.
Visas šīs te manipulācijas ar mani tika veiktas tieši pēdējo divu gadu laikā praktiski. Pieminēju tās skaļākās situācijas no manas dzīves un nonācu pie secinājuma, ka būs vēl trakāk. Par mums interesējas, grib zināt visu, mūs drīz atradīs pēc čipiem, kuri arī būs. Tas nav tikai Latvijā, bet visā pasaulē. Bez jebkādas spriestspējas klātbūtnes cilvēku sabiedrība līdzinās haosam. Ar Latviešiem ir viegli manipulēt, viņi nestreiko, kā to dara attīstītās Eiropas valstīs. Es piemēram strikti skatos un manī nav tā patriotisma, lai piedalītos vēlēšanās, pirktu krāsainos iknedēļas žurnālus un sekotu visam tik akli līdzi. Jo liekas, ka cilvēce seko vairāk līdzi citu dzīvēm nekā sev, tādā veidā degradējot savu pasauli. Es gan ceru, ka pienāks tāds atskaites punkts, kad viss virzīsies uz pareizo pusi, ir daudz kļūdas, kuras ir jālabo... Paldies!

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −5,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1313384
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties