Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:574633
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 15.12.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Apgūstot studiju priekšmetu „Ievads speciālajā pedagoģijā” esmu ne tikai daudz ko uzzinājusi, vairāk sāku novērtēt to, kas man dots, bet arī pievērst uzmanību, domāt un mēģināt saprast cilvēkus, kas man ir apkārt. Mēs patiešām it neviens neesam vienādi. Protams, vienmēr apzinājos, ka ikkatrs cilvēks ir individualitāte, personība. Bet svarīgi ir tas, ka ikkatrs no mums ir „svarīgs un nozīmīgs” šajā dzīvē. Tajā pašā laikā mums ir daudz kas kopīgs. Ir arī cilvēku grupas, kurus vieno kāda vienojoša saite, reizēm šī saite var būt arī kādi iedzimti vai dzīves laikā iegūti traucējumi. Šajā darbā vēlos pievērsties cilvēkiem ar redzes traucējumiem. Uz šī temata izvēli mani pamudināja kāda video noskatīšanās. Mani kā pianisti ļoti saviļņoja un pārsteidza kāda mana vienaudža klavierspēle. Mums ir kas kopīgs – nodarbība, sirdslieta – klavierspēle. Bet ir arī kāda liela atšķirība – es redzu, bet jaunais pianists no Tokijas kopš dzimšanas ir neredzīgs. Un jāatzīst, viņš kā mūziķis iespējams ir sasniedzis daudz vairāk.
Bet pirms nedaudz vairāk iepazīstināt ar virtuozo jauno pianistu, vēlos pievērsties nelielai teorijas izpētei par to , kas ir tiflopedagoģija, kādi varētu būt redzes traucējumu cēloņi, izpausmes veidi, kā šie traucējumi ietekmē personības attīstību un šo traucējumu korekcijas iespējām.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties