Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:566587
 
Vērtējums:
Publicēts: 14.04.2015.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Patiesa greznība- cilvēciskums nav izrādīšanās, tā ir klusa, neredzama līdzās pastāvēšana, to nevar izmērīt, tas nav fizikāli izsakāms un izmērāms lielums. Es pat teiktu, tas ir garīgs mērķis. To nevar mums katram ielikt šūpulī kā izceptu ceļamaizi dzīvei, to mēs nopelnām dzīves laikā. Kā čempioni nopelna medaļas Olimpiskajās spēlēs! Šajā cīņā iesaistīts ikkatrs no mums un līdzcilvēki: vecāki un draugi, mācību iestādes un apkārtējo apstākļu faktori!
Manuprāt vislabāk cilvēciskās attiecības raksturo Latviešu tautas sakāmvārdi „Kā sauc, tā atsaucas!”, „Visi man labi bija, kad es pati laba biju”.
Katrā kolektīvā ar laiku izveidojas sava mikrovide un kultūra, kuru veido paši uzņēmuma darbinieki. To veidojam mēs paši, darbinieki, ik dienu esot kopā un strādājot, risinot problēmas un virzoties sasniegt uzņēmuma izvirzītos mērķus. Ne vienmēr ceļš ir gluds un viegls. Taču, uzņēmumā pastāvot šai neredzamajai cilvēcisko attiecību gaisotnei, darbs var noritēt efektīvi un šāds uzņēmums gūst panākumus un attīstās. Piekrītu, ka greznība ir liela bagātība, bet tā nav sataustāma un saredzama. Antuāns de Sent- Ekziperī savā vispopulārākajā darbā „Mazais princis” pats ir devis paskaidrojumu ”Īsti mēs redzam tikai ar sirdi, būtiskais nav acīm saredzams”. Cilvēciskās attiecības ir ļoti būtiskas mūsdienu straujajā un mainīgajā dzīves ritmā un tā tiešām ir acīm neredzama greznība.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −5,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1347748
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties