Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:561883
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 31.03.2016.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

NOBEIGUMS
Aplūkojot izmantoto literatūru, var atzīmēt, ka J.S. Thompson un W.C. Thompson apraksta Tečeri kā progresīvāko, novatoriskāko, veiksmīgāko un nepopulārāko premjerministri kopš 1945.gada. Julieta S. Thompsone ir beigusi Davidson Collegeand un ir starptautisko studiju filosofijas doktora grāda kandidāte. Wayne C. Thompson ir politisko zinātņu profesors Virdžīnijas militārajā institūtā. Autori savā grāmatā apvieno plaša spektra zinātniskās analīzes ar Tečeres svarīgāko runu apkopojumu.
Campbell John ir politiskais biogrāfs. Savās grāmatās viņš apraksta Tečeres bērnību un agrās politiskās karjeras gaitas līdz 1979.gada vēlēšanām, kā arī aptver Tečeres dzīvi premjerministres amatā. Grāmatā ir izmantotas atmiņas, intervijas, arhīvu materiāli (pat R. Reigana arhīva materiāli) un Mārgaretas Tečeres kolēģu, palīgu, padomdevēju un konkurentu dienasgrāmatas. Autors norāda, ka līdz triumfam Falklandu karā, Tečere savu karjeru sāka nedroši kabineta sienās, un ka monetārisma programma lielākā mērā bija izvirzīta no G.Howa un N.Lawsona puses. Pēc Falklandu krīzes Tečeres pašpārliecinātība un attālināšanās pieauga, rezultātā zaudējot uzticību saviem kolēģiem.
Evans Eric J. ir sociālās vēstures profesors un Lancasteras Universitātes departamenta galva. Viņš vērtē tečeri kā ietekmīgāko 20.gadsimta premjerministri, kura neatgriezeniski izmainīja politisko fonu un Lielbritānijas reputāciju ārpus tās krastiem.
Tečerei atrodoties premjerministra krēslā viņas personīgās popularitātes līmenis tautā nepārtraukti mainījās. …

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties