Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:561844
 
Vērtējums:
Publicēts: 27.06.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Izvēlējos izpētīt grupu darbu ar nepilngadīgajām māmiņām. Es uzskatu, ka šī ir ļoti aktuāla problēma mūsdienās. Jā, es tiešām to saucu par problēmu, jo parasti šie stāsti par nepilngadīgajām māmiņām ir ļoti sirdsplosoši. Es neuzskatu, ka ir „baigi „ labi, ja meitene, kurai nav pat 18 gadu, paliek stāvoklī. Protams, bērniņš ir svētība, viņš ir jāmīl, jālolo, jāaudzina, taču šajos gadījumos meitenes pašas vēl īsti nav pieaugušas. Ir ļoti svarīgi just stabilitāti, kad gaidi bērniņu, šīm meitenēm tās nav, nerunājot, jau par izglītības un dzīves pieredzes trūkumu. Reālā situācija ir tāda, ka ir šīs nepilngadīgās māmiņas un tur neko nevajag vairs pārmest, paliek tikai viena izeja – palīdzēt!!!
Es uzskatu, ka nepilngadīgajām māmiņām viennozīmīgi ir vajadzīga palīdzība un, manuprāt, labākais variants ir izveidojot nepilngadīgo māmiņu grupu. Parasti šīs meitenes baidās stāstīt par grūtniecību vecākiem, jo baidās būt nesaprastas un nosodītas. Tāpēc, nereti vien, viņas bēg no mājām, klaiņo. Viņas ir panikā, nezinot ko iesākt. Pat, ja meitene ir pateikusi vecākiem, vai tie uzzinajuši paši, meitene tiek izmesta uz ielas. Šādi gadījumi ir bieži sastopami. Un tas ir ļoti skumji, tāpēc jāmēģina palīdzēt šīm meitenēm, kuras ļaunu negribēdams, nonākušas smagā situācijā. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties