Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:558689
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 13.06.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

2. Mērķi
Balstoties uz mārketinga iespēju analīzē noteiktajām iespējām, tiek izvirzīti mērķi to sasniegšanai noteiktā laika periodā noturēt tirgus pozīciju un neielaist tirgū konkurentus.
3. Mārketinga plāna izstrāde
• Darbs ar klientiem – individuāla piedāvājuma izveide katram segmentam. Papildus pakalpojumu piesaiste, kas piedāvājumu padarītu unikālu – stilista pakalpojumu pirms matu griezuma izvēles, krāsas, matu speciālista konsultācijas, noturīgās hennas krāsas, kas baro matus utml. Uzņēmuma iekšējās, ārējās kultūras izveide, kas stingri reglamentē apkalpošanu salonā.
• Produktu politika – sadarbība ar noteiktiem ražotājiem, kā arī tā produktu tirdzniecība salonā, kas nodrošinās zemākas iepirkuma maksas, kas savukārt samazinās pakalpojuma pašizmaksas. Augsti kvalitātes standarti.
• Cenu politika (esošās cenas saglabāšana – ir ļoti nozīmīga, jo patērētāji par zemāku cenu būs spējīgi izmantot pakalpojumu, bet, ja cenu paaugstinās, tad patērētāju skaits var strauji samazināties; iepazīšanās cenas – uzņēmums tirgū ienāca ar zemākām cenām, bet pēc tam cenas paaugstināja, iepriekš minot, ka salonam „X” ir iespēja ievietot solāriju un piedāvāt manikīra pakalpojumus, tad šāda taktika tiks izmantota atkārtoti). Galvenais akcents likts uz pašizmaksas samazināšanu, nekaitējot pakalpojuma kvalitātei. Tas tiks panākts ieguldot mazākus līdzekļus telpu dekorācijai, kā arī slēdzot līgumus ar noteiktiem pakalpojumu sniegšanas laikā izmantoto produktu ražotājiem. Plānotas dažādas akcijias – kuponi, dāvanu kartes, kā arī noteiktas atlaides dažādiem segmentiem atsevišķos laika posmos. Piemēram – augustā atlaides bērnu matu griezumam.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1243490
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties