Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:558144
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 02.10.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 6 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Sedas purvā ir pietiekami daudz apskates objektu, lai tā būtu tūristu apmeklējumu vērta. Tā kalpo kā lieliska vēsturiskā Padomju laiku liecība, kurā var veidot vairāku veidu tūrisma produktus gan kultūras, gan dabas, gan ekotūrisma u.c. tūrisma cienītājiem. Tajā vēl aizvien norisinās kūdras ieguve, kuras ieguves process ir potenciāls, lielisks tūrisma produkts. Dabas daudzveidība ir viens no Sedas purva raksturlielumiem. Sedas purvā ir daudz putnu, augu un lielie zīdītāji, kuru vērošanu var piedāvāt daudziem tūristiem. Sedā var sniegt medību un makšķerēšanas tūrisma iespēju, tam ir atbilstoši resursi. Teritorijā jau ir pieejama laivu īre, ko var izmantot jau iepriekš pieminētajās aktīvajās nodarbēs.
„Līdz 2004. gadam a/s “Seda” tūristiem sniedza ekskluzīvu un Latvijas (pat Baltijas) mērogam inovatīvu piedāvājumu - iespēju iepazīt Sedas purvu ar īpaši šim mērķim pielāgotu motordrezīnu un šaursliežu dzelzceļu tūristiem, šobrīd nolietoto tehnisko resursu un administratīvu šķēršļu dēļ, vairs šādas iespējas nav. Visu iespēju apvienošanu vienotā tūrisma produktā ir šīs teritorijas attīstības atslēga (Dabas aizsardzības plāns 2007).…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties