Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:557956
 
Vērtējums:
Publicēts: 30.12.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Pasaule, manuprāt, ir tāds visaptverošs jēdziens, jo katrai lietai ir sava pasaule, katrai dzīvai radībai un tās apzinātai vai neapzinātai darbībai ir milzīga nozīme visā pasaulē kopumā. Katrai no tām ir kāda mazāka vai lielāka pasaulīte un, tās visas saliekot kopā, rodas šis spēcīgais vārds - Pasaule. Pasaule - tik varena, bet reizē ievainojama un bezpalīdzīga cilvēku priekšā.
Mēs cilvēki radām lietas, kas, mūsuprāt, šo pasauli pilnveido, bet, dažkārt, tieši šīs lietas ir tās, kas pasaulei liek lēnam, bet tomēr, iet bojā. Katra mūsu rīcība iespaido kādu, tad tālāk ar mūsu rīcības sekām saskaras vēl kāds un tā tālāk, tas viss iet kā pa ķēdīti, līdz ar to, mēs radām kādu - atkal jaunu pozitīvu vai negatīvu rīcību-, kas lielākā vai mazākā mērā iespaido pasauli. Iespaido visu lielo un milzīgo pasauli uz kuras fona, mūsu niecīgās emocijas un rīcība ir mazsvarīgas, vai arī kādu citu pasauli, kas arī ir pasaule, protams, mazāka lieluma ziņā nekā visa lielā, bet, iespējams, ka plašāka emociju un sajūtu ziņā, jo tā ir katra paša iekšējā pasaule, kuru var ietekmēt kāds nieka nevietā izteikts vārds, kāda cita bezjēdzīga rīcība, pašu neveiksmes un pārdzīvojumi - tas viss. Pasaules ir dažādas un līdz ar to, mūsu ietekme uz tām vēl jo vairāk.…

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1118758
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties