Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:553364
 
Vērtējums:
Publicēts: 15.01.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
Darba fragmentsAizvērt

Ievads

Latvijā ir ļoti senas maizes ražošanas tradīcijas. Latvietim maize ir ne tikai rupjmaizes un baltmaizes klaipiņš; latviešu tautai tā ir arī ēdiena simbols. Ar vārdiem ”dienišķā maize” saprotam tos pārtikas produktus, bez kuriem mēs vienkārši neizdzīvotu. Apbrīnojami, ka katru dienu ēdam maizi, bet tā nekad mums neapnīk, jo maize ir visiecienītākā un visierastākā ēdamlieta.
Katra uzņēmēja galvenais uzdevums ir plānveida biznesa attīstība. Tā pamatā ir preču un pakalpojumu noieta apjoma palielināšana. Ceļā uz panākumiem liela nozīme ir vizuālajam izskatam. Katra detaļa – veidlapa vai iepakojums – apliecina cieņu pret patērētāju, partneri, valsts institūciju.
Laikā, kad ir tik ļoti daudz uzņēmumu, kas nodarbojas ar vienādu vai līdzīgu produktu ražošanu un pakalpojumu sniegšanu, katram uzņēmumam ir svarīgi būt pamanītam un patērētāju apziņā ieņemt lielāko vietu, lai nākamajā reizē, kad parādīsies vajadzība pēc kādas preces vai pakalpojuma, patērētājs atcerētos tieši jūsu uzņēmumu. Tādēļ ļoti nozīmīgi ir komunicēt ne tikai ar jau esošajiem klientiem, bet arī ar potenciālajiem.
Sabiedrības ar ierobežotu atbildību “Lāči” pamatdarbība ir maizes ražošana. Uzņēmums atrodas Rīgas rajonā Babītes pagastā. Jau 14 gadus Latvijas pircējiem piedāvā augstākās kvalitātes maizi, kura atšķiras no pārējām ar savām izcilajām garšas īpašībām un augsto uzturvērtību, kas iegūta maizi ilgstoši raudzējot ar dabīgu ieraugu. „Lāči” maizes ceptuves saimnieks un maiznieku meistars Normunds Skauģis īstas latviešu rudzu rupjmaizes cepšanas arodu iemācījies no savas mātes. Jau 16 gadu vecumā tēva mājā „Lāči” N.Skauģis cepa maizi un pārdeva Vidzemes tirgū. Līdz ar vectēva mājas „Benūžu -Skauģi” atgūšanu 1993.g. Normunds Skauģis dibina maizes ceptuvi „Lāči”, kuras vārdu dod par godu tēva mājas nosaukumam „Lāči”.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −5,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1142001
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties