Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:550906
 
Vērtējums:
Publicēts: 12.04.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Cik gan ilgus gadus cilvēki pavadīja, lai izveidotu ciemus, lielākas apdzīvotas teritorijas, cik gan ilgi un liels darbs bija jāpaveic, lai izveidotu pilis, muižas un citas ēkas, lietas. Taču iestājoties nāvei, kas ir neapturama cilvēkiem zūd vērtība pret jebkādu mantu. No vienas puses liekas ļoti pareizi, mantu nekrāj, jo to aizsaulē, protams, nevarēs paņemt līdzi, taču ir tik neprātīgi visu, aizlaist postā. Briesmīgi vēl jovairāk ir nodarīt pāri cilvēkiem, tos kādā veidā fiziski un garīgi ietekmējot. Cilvēki neredzēja nākotni, viņiem nebija mērķis pēc kā tiekties, tādēļ vairs nebija ko zaudēt, viņi darīja visu uz maksimumu, cik ļauni, cik nekrietni vien varēja. Cilvēkiem bija nepieciešama kāda vīzija, kas parādītu nākotni, kā kaut ko labāku. Diemžēl šāda cilvēka nebija.
Šajā situācijā es varētu teikt cilvēkiem, kāds ir melnās nāves iemesls, kādas ir tā sekas, kā mēs varam sekas mainīt uz sev patīkamiem rezultātiem. Izstāstīt to punktu pa punktiem, motivēt cilvēkus, radīt gaismu tunelī. Cilvēkiem, kas šo gaismu būtu meklējuši vairs nebūtu jābaidās, viņi zinātu pēc kā tiekties, kam nepadoties. Ja būtu bijis kaut viens cilvēks, kas kādā no šīm problēmām, slimībām, badu, izpriecām, nogalināšanām būtu iestājies, izdarījis pareizos soļus, tad visa vēsture tiktu mainīta. Saka, ka Ameriku atklāja Kolumbs – viens cilvēks, kas ar savām idejām un motivāciju tika uz priekšu. Par viņu vēl joprojām runā un runās.Tā pat arī melnās nāves laikmetā, ja būtu bijis kaut viens cilvēks ar īstajām domām un vārdiem, tad, iespējams, viss nebūtu noticis tik nežēlīgi un skartbi. Pat iespējams es būtu tas cilvēks par kuru tagad mācītos skolās.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −1,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1320544
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties