Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:550388
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 25.02.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Darba galvenā doma pilnībā īstenojās un bija labi izprotama-ļoti labi varēja novērot tēva un meitas konfliktus un to, ka meitenei trūka mīļuma.Pierādījās tas, ka pat ģimenes locekļi Riu patiesībā nemaz nepazīst un neizprot viņu! Pat vairākas stundas pēc filmas es nepārstāju domāt par šīs meitenes-Rias pārdzīvoto iedomājoties, ja es būtu viņas vietā. Meitenei bija grūta dzīve, pat tuvākie viņu neizprata domājot, ka viņa ir tikai stūrgalvīga un nepaklausīga, bet patiesībā meitene tiecās pēc mīļuma,kas arī izskaidro meitenes uzvedību.

3.Nākot uz filmu, nebiju gaidījis, ka tā būs tik smaga un skarba. Esmu pilnībā apmierināts ar filmas izveidotāju darbu un ieteiktu pusaudžiem to noskatīties! Tēma ir smaga un sirdi plosoša. Man personīgi, šādi reālisma darbi ar tik plašām emocijām ir ļoti tuvi, tāpēc arī darbs man patika,jo tādos darbos ir redzami tādi notikumi, kuri ir sastopami arī reālajā dzīvē un neatstāj skatītāju vienaldzīgu!Kā jau minēju, šāda veida filmās galvenais ir izprast galveno varoņu pārdzīvojumus un izjūtas, ko es, personīgi, arī lielākoties izpratu, jo pats esmu galvenās varones vecumā un manuprāt, ja es būtu meitenes vietā, arī es tiektos pēc sapratnes un mīlestības kā to darīja Ria. Visā visumā ar filmu esmu apmierināts!

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties