Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:550041
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 27.03.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Lai gan Latvijas Republikai ir izdevīgs ģeogrāfiskais stāvoklis, tā ir tikai vidēji attīstīta valsts. Latvija nav liela, varena un ietekmīga valsts, tai nav dārgu derīgo izrakteņu, kā piemēram, nafta, dimanti, akmeņogles utt. Parlamentārā republikā tauta var ļoti maz ietekmēt valdības lēmumus un darbības. Vai folklorā attēlotais čaklais latvietis pastāv vēl joprojām?
Latvijas ekonomika nav attīstījusies tik ļoti kā citu pasaules valstu, piemēram, ASV, Lielbritānijas, Francijas ekonomika, jo to ir kavējuši daudzie kari, okupācijas un Latvijas teritorijas un valsts atrašanās citu valsts ietekmē. Latvija kā neatkarīga no citām valstīm kopumā ir bijusi gandrīz četrdesmit gadus. Valsts nevar sasniegt augstu ekonomisko līmeni piecdesmit gados, it īpaši, ja tai dibinoties nav pašai savas armijas, patstāvīgas valdības un parakstīti robežlīniju līgumi. Latvija ir ieguvusi neatkarību trīs reizes, un ikreiz sākusi visu no sākuma. Mūsu valsts mūsdienās attīstās strauji, un to var pamanīt darbos, kas ir sasniegti dažu gadu laikā.
Proti, mēs trīs gadu laikā esam uzņemti NATO un ES, ko citas valstis nav spējušas izdarīt piecu gadu laikā un pat ilgākā laika posmā. Daļa Latvijas Republikas iedzīvotāji to neizjūt, jo inflācija (2004. gadā ~7.8%) pēdējos gados ir lielākā nekā pensiju, pabalstu un algu pielikumi. …

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1123713
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties