Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:544169
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 14.04.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 8 vienības
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  Kopsavilkums   
2.  Projekta mērķis   
3.  Projekta pamatojums   
4.  Projekta risinājumu detalizēts apraksts   
5.  Projekta posmu uzskaitījums un rezultātu apraksts   
6.  Projekta riski   
7.  Projekta budžets   
8.  Kvalitātes prasības un standarti   
9.  Projekta laika grafiks   
10  .Projekta dalībnieki   
11.  Informācijas avoti   
Darba fragmentsAizvērt

Tā kā Viļķenē vēl nav publiska interneta pieejas punkta, tiek veidots projekts, kura mērķis ir izveidot publisku interneta pieejas punktu Viļķenes centrā ar 8 lietotāju datoriem. Projektā ietilpst telpu sagatavošana, mēbeļu iegāde un uzstādīšana, datūru un programmatūras iegāde un uzstādīšana. Datoru un programmatūras iegādes izvēli visvairāk ietekmē cena. Arī interneta ātrums ir viduvējs, jo nav nepieciešamības iegādāties dārgāku. Jāņem vērā, ka arī konkurentu Viļķenē nav. Datoriem jānodrošina stabila darbība, interneta pārlūkošana, dokumentu veidošana, kā arī to spēļu atbalstīšana, kas neprasa īpaši jaudīgu datoru.
Projekta izpildes laikā tiek pievērsta uzmanība projekta kontrolei un uzdevumu izpildes kvalitātei, kā arī naudas līdzekļu saprātīgai izlietošanai.
Kā galvenā prioritāte tiek izvirzīta droša un stabila interneta sērfošana, pēctam spēles.
Projekta mērķis ir izveidot interneta kafejnīcu Viļķenes centrā izremontētās telpās ar vismaz 8 lietotāju datoriem iekļaujoties piešķirtajā budžetā 10000Ls. Priekš Viļķenes iedzīvotājiem un iebraucējiem arī jānodrošina pieeja kopētājam, skenerim, printerim. Jāiegādājas mēbeles, datori, internets. Datoriem jānodrošina arī tādu datorspēļu atbalsts, kas ir diezgan jaunas, taču neprasa īpaši jaudīgu datoru. Tādējādi šī interneta kafejnīca varētu kļūt par informācijas centru Viļķenē un zināmā mērā arī uzlabotos dzīves līmenis šajā pagastā.
Pēc Latvijā paredzētās pagastu centralizācijas, Viļķene ir kļuvusi par centrālo pagastu savā reģionā. Viļķene ir maza, taču tajā ir lieli attīstības plāni un Viļķenē nav publiska interneta pieejas punkta. Vietējie iedzīvotāji nav īpaši turīgi, tāpēc reti kuram mājās ir dators, nemaz nerunājot par interneta pieslēgumu. Taču mūsdienās internets kļuvis par vajadzību, īpaši jauniešu vidū, kam internets ir arī izklaides vide. Papildus internetam jaunieši var arī spēlēt datorspēles, un tieši šie jaunieši ir galvenā mērķauditorija investīciju atpelnīšanai. Viļķenē nav arī iestādes, kur iedzīvotājiem vai iebraucējiem būtu publiska pieeja pie printera, skenera vai kopētāja. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties