Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
6,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:543885
 
Vērtējums:
Publicēts: 14.12.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 26 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Radošā kursa darba mērķis ir izveidot jaunu pētnieciski izglītojošu raidījumu “Dzīve pagrīdē”, kas informētu skatītājus par procesiem ārpus sabiedrības vidējā slāņa redzesloka – par kriminālo pasauli un tās psiholoģiskajiem aspektiem, kā arī par to realitāti, kas potenciālajai raidījuma mērķauditorijai varētu likties kā ļauns murgs.
Izveidotā raidījuma mērķis būtu iepazīstināt skatītājus ar patiesiem stāstiem un grēksūdzēm, lai palīdzētu sabiedrībai izprast, kādi ir cēloņi un motivācija raidījuma varoņu rīcībai un kā viņi nonākuši līdz “dzīvei pagrīdē”. Raidījums ļautu ieskatīties tajās dzīvēs, par kurām nereti mēdz teikt: “Tā jau nav dzīve.”
Darba praktiskās daļas izstrādē vadīsimies pēc šādas hipotēzes: Skatītāji ikdienā dod priekšroku tādiem informatīviem televīzijas raidījumiem, kuros lietotā valoda nav pārsātināta ar mākslinieciskās izteiksmes līdzekļiem, reti lietotiem sinonīmiem vai profesionālismiem, jo tie traucē informācijas saņēmējam (recipientam) viegli uztvert un saprast pārraidītā ziņojuma jēgu. Lai pārbaudītu izvirzīto hipotēzi, izmantosim kvantitatīvo pētniecības metodi – anketēšanu.
Šādu radošā kursa darba tēmu izvēlējāmies tāpēc, ka, mūsuprāt, Latvijas televīzijas kanālos pagaidām netiek demonstrēts neviens raidījums, kas atbilstu minētajam aprakstam, taču uzskatām, ka tāds būtu vajadzīgs. Raidījums rosinātu skatītājus nepieļaut tādas pašas kļūdas, kādas savulaik pieļāva cilvēki, kuri tagad nonākuši galēji neapskaužamās situācijās.
Raidījums “Dzīve pagrīdē” varētu tikt demonstrēts televīzijas kanālā TV3 kādā no darbdienu vakariem. Ir pamats uzskatīt, ka jaunais produkts piesaistītu auditorijas uzmanību pamatā tāpēc, ka sižeti tajā būtu par cilvēkiem un procesiem, kas vērojami tepat līdzās un vienlaikus – pavisam citā pasaulē.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −6,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1309844
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties