Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:543083
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 05.11.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 3 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

1) Ražošanas vadība
SIA „X” ir viens no tiem strauji augošajiem uzņēmumiem, kas lielāko uzmanību pievērš ražošanas kvalitātei, tas savukārt palielina efektivitāti un kļūdu dēļ radušās labošanas izmaksas, līdz ar to palielinot uzņēmuma peļņu.
Augstāka efektivitāte
Ekonomija uz apjoma rēķina ir viens no veidiem , kā sasniegt augstāku efektivitāti. Uzņēmums produkciju un materiālus ražo no paša sākuma. Baļķus iepērk no vietējiem pārdevējiem. Tiek veikta materiālu sagatave, ir iegādāta specializēta tehnika, kas ļauj ātri un efektīvi sagatavot nepieciešamos materiālus, kas nepieciešami produkcijas izstrādei. Sagatavotie materiāli tiek mērcēti speciālā šķīdumā, lai pie nelabvēlīgiem apstākļiem tie būtu izturīgi un lai kokā neveidotos puve. kad tika iegādāta specializētā tehnika, uzņēmums varēja palielināt ražošanas apjomus, bet izmaksas palika iepriekšējās, tas uzņēmumam nesa lielāku peļņu. Uzņēmuma produkcija ir ar augstu pievienoto vērtību, jo praktiski visa gatavā produkcija no gatavā materiāla līdz gatavam produktam lielākoties ir roku darbs. Darbiniekiem nav darba dalīšanas shēmas- visiem ir jāmāk viss, tas ir pozitīvi, jo ja kāds no darbiniekiem neierodas darbā kādu apstākļu dēļ, darbs neapstājas, nezūd efektivitāte, nav dīkstāves.
Mācīšanās efekts ir izmaksu samazināšana, mācoties veikt kādu darbību. Nepārtraukti atkārtojot kādu uzdevumu, strādājošie iemācās, kā to veikt labāk.1 Pieņemot darbā jaunus strādniekus, tie tiek apmācīti veikt visus nepieciešamos darbus, gan sarežģītus, gan vienkāršākus, tas ilgtermiņā ir efektīvākais veids kā palielināt uzņēmuma efektivitāti nepalielinot izmaksas. Kā jau iepriekš minēju, piemēram, kāda darbinieka prombūtnes gadījumā nav dīkstāves un uzņēmums pasūtījumus var ražot efektīvi, bez aizķeršanās, visi darbi tiek izpildīti termiņā.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties