Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:541255
 
Vērtējums:
Publicēts: 23.03.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Liels vējš. Smiltis tiek pūstas pa gaisu. No kokiem krīt pēdējās lapas. Tā ir aina, kas ir redzama Latvijā katru gadu katrā tās nostūrī neatkarīgi no izglītības līmeņa, iedzīvotāju skaita, vai bezdarbnieku īpatsvara. Tā ir, manuprāt, Latvijas lielākā vērtība, kas ir jāsaglabā, neraugoties uz finansiālajām dižķibelēm vai citiem faktoriem.
Es vienmēr esmu domājis, ka vide nav tikai koki un zāle, bet arī velosipēdu celiņi, nepabeigtās jaunceltnes – jebkas, ko mēs redzam ap sevi ikdienu. Man šķiet, ka cilvēku radītās lietas var saglabāt kaut vai vienkārši pret tām saudzīgi izturoties un sargājot no degradējušās jauniešu daļas. Taču ar dabas brīnumiem tik vienkārši vis nebūs. Domāju, ka vides aizsardzība(kā daži uzskata) nebeidzas ar lapu sagrābšanu vai mauriņa nopļaušanu. Tā ir nebeidzama cīņa gan pret tiem, kuriem dabas vērtību saglabāšana nav svarīga(malu medniekiem, malu zvejniekiem, arī pret tiem, kuri izveidojuši savas mājas kāpu zonu tuvumā, ignorējot to ūnikumu un skaistumu, un citiem), gan arī pret tiem, kuri ražo videi nedraudzīgās un kaitīgās lietas.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties