Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:540633
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 21.01.2005.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Rīgā 2005. gada 3. janvārī


SIA “ABC”, reģ.Nr.000113245, juridiskā adrese Akmentiņa ielā 3, Rīgā, Latvijas Republika, kuras vārdā uz Statūtu pamata darbojas tās direktors Jānis Bērziņš, turpmāk līguma tekstā — "Darba devējs", no vienas puses un Pēteris Lapiņš, personas kods ____________, pase _____________, izdota __________________nodaļā, turpmāk līguma tekstā — "Darbinieks", no otras puses (Darba devējs un Darbinieks turpmāk līguma tekstā kopā tiek saukti — “Puses”), noslēdz šo līgumu par tālāk norādīto:
1. Līguma priekšmets
1.1.Darbinieks uzņemas par šajā līgumā nolīgto darba samaksu veikt ekspeditora darbu pie Darba devēja, bet Darba devējs nodarbina Darbinieku par ekspeditoru (profesijas kods pēc Latvijas Republikas profesiju klasifikatora 41 3101).
1.2.Darbinieks veic darbu pie Darba devēja uzņēmumā, Akmentiņa ielā 3, Rīgā, kā arī ārpus Darba devēja uzņēmuma visā Latvijas teritorijā atbilstoši attiecīgam norīkojumam.
1.3.Darbs pie Darba devēja saskaņā ar šo līgumu ir Darbinieka pamatdarba vieta.
2. Pārbaudes laiks.
2.1. Darbiniekam tiek noteikts pārbaudes laiks 3 (trīs) mēneši.
2.2. Pārbaudes laikā neieskaita pārejošas darbnespējas laiku un citu laiku, kad Darbinieks nav veicis darbu attaisnojošu iemeslu dēļ.
2.3. Pārbaudes laikā Darba devējam un Darbiniekam ir tiesības rakstveida uzteikt šo līgumu trīs dienas iepriekš.
2.4. Darba devējam, uzteicot šo līgumu pārbaudes laikā, nav pienākums norādīt šāda uzteikuma iemeslus.
2.5. Ja nolīgtais pārbaudes termiņš ir beidzies un darbinieks turpina veikt darbu, atzīstams, ka viņš pārbaudi ir izturējis.
3. Darbinieka pienākumi
3.1. Darbinieka darba parastie pienākumi atbilst tiem, kas parasti paredzēti minētajam darbam. Konkrēts Darbinieka apraksts ir sniegts amata instrukcijā, kas ir šī līguma neatņemamā sastāvdaļa.
3.2. Darbinieka pienākums ir iepazīties ar Darba devēja iekšējās kārtības dokumentiem (Iekšējās darba kārtības noteikumi; ugunsdrošības noteikumi; instrukcijas par darba drošību un aizsardzību; amata instrukcijas; darba higiēnas noteikumi un citiem dokumentiem, kas saistīti ar Darbinieka darba un amata pienākumiem) un apliecināt to ar savu parakstu attiecīgā atzīmju žurnālā par iepazīšanos ar tiem.
3.3. Darbiniekam savu darbu pienākumu ietvaros ir pienākums rūpēties par to, lai pēc iespējas novērstu vai mazinātu šķēršļus, kas nelabvēlīgi ietekmē vai var ietekmēt parasto darba gaitu Darba devēja uzņēmumā, kā arī par to, lai pēc iespējas novērstu vai mazinātu draudošus vai jau radušos zaudējumus. Izņēmums pieļaujams tikai tajā gadījumā, kad šāda rīcība Darbiniekam nav pa spēkam, nav no viņa taisnīgi sagaidāma vai arī to aizliedzis Darba devējs.
3.4. Kārtīgi, regulāri, pilnā apjomā un teicamā kvalitātē izpildīt darbu, uzdotos uzdevumus, darba amata un citus pienākumus, pakļaujoties:
3.4.1. Darba devēja noteiktai darba kārtībai;
3.4.2. Darba devēja rīkojumiem;
3.4.3. citiem šī līguma noteikumiem.
3.5. Saudzīgi izturēties pret Darba devēja īpašumā un valdījumā esošo mantu (inventāru, tehniku, trešo personu mantu un citu mantu), kā arī pret Darbiniekam uzticētām lietām, pareizi un atbilstoši drošības tehnikas prasībām to ekspluatēt, sargāt no bojāšanās un trešo personu kaitīgas darbības.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −5,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1192043
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties