Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:538912
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 05.01.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 7 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Sākšu jau ar to par ko tad izvēlējos rakstīt savu darbu – mana tēma ir par meitenīti ar Dauna sindromu, kas mācās specialajā pirmskolas izglītības iestādē . Speciālā pirmskolas izglītības iestāde tā ir, jo tā piedāvā 2 programmas: speciālās pirmskolas izglītības programmu izglītojamiem ar valodas un stājas traucējumiem. Tātad meitenīte mācās kopā ar pavisam parastiem bērniem, kam ir vai nu kādi runas vai stājas traucējumi.
Undīnei ( tā sauc meitenīti)ir 6 gadiņi un viņai ir Dauna sindroms, šo iestādi viņa apmeklē jau no 3 gadu vecuma, kā Undīnes audzinātāja minēja, tad meitenītes attīstības līmenis ir kā 3 gadus vecam bērniņam. Interesanti likās tas, kāpēc tad meitenīte tika ievietota šajā bērnudārzā , nevis tādā, kur ar viņu strādātu speciāli pedagogi? Kā pēc sarunas ar audzinātāju (skat, pielikumu Nr.1) sapratu tad meitenītes ģimene nāk no laukiem – līdz ar to tā bija tuvāk pieejamā pirmskolas izglītības iestāde. Mans galvenais mērķis, ko gribēju noskaidrot bija tas vai bērniņš ar speciālajām vajadzībām var pilnvērtīgi attīstīties kā personība normālo bērnu vidū, jo kā noskaidroju strādājot ar meitenīti netika izmantotas nekādas īpašas metodes.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties