Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:537706
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 28.07.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 6 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Mīlestība ir intensīva un dziļa noturīgu jūtu forma. Tā vajadzīga katram cilvēkam. Mīlestība ir māksla, kas jāapgūst tikpat pamatīgi kā visas citas. Spēja mīlēt ir principiāla būtnes īpašība, tā ir spēja, kas katram cilvēkam piemīt lielākā vai mazākā mērā. Tā ir noteikta attieksme pret apkārtējo vidi, nevis saistīta tikai ar vienu cilvēku vai kādu konkrētu, noteiktu objektu. To, cik lielā mērā izpaužas cilvēka spēja mīlēt, nosaka tas, cik daudz mīlestības šis cilvēks ir saņēmis pats, vēl būdams bērns, kāda ir viņa pozitīvā pieredze, saņemot mātes, kā arī pirmā partnera mīlestību. Jūtas veidojas un attīstās, pamatojoties uz emocijām. Mīlestība sākas tieši ar tās došanu otram cilvēkam un tikai tad mēs varam to ņemt. Tieši spēja dot, ir mīlestības lielais noslēpums. Mīlestība līdzinās vientuļam namiņam kalnos, kur tu atradīsi tikai to, ko būsi atnesis līdzi. Tiem, kas cer un mērķtiecīgi rīkojas, pat vispārdrošākie sapņi pārvēršas īstenībā. Tie ir cilvēki, kas sevi pieskaita mūžīgajiem optimistiem, tie, kas, par spīti ķibelēm, pasmaida un nebeidz ticēt sev un savām spējām, tie ir tie, kas vienmēr dzīvo ar mīlestību mīlestības dēļ.
Manuprāt, ļoti svarīgi ir arī pēc neveiksmīgas mīlestības turpināt spēt dot savu mīlestību citiem. Ticēt tam, ka būs kāds, kas to novērtēs. Spēja mīlēt ir viena no visskaistākajām spējām, kāda cilvēkam ir dota. Atliek tikai nedaudz noticēt saviem spēkiem, lai mīlestības jūtas atgrieztos sirdī, lai tās būtu tīras, nesavtīgas un dodošas. Spēju mīlēt nevar iznīdēt no savas sirds, to var tikai noslēpt kaut kur tālu, tālu, ja prāts tā vēlas, tomēr pienāk mirklis, kad tā klusītem zogas laukā.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1244559
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties