Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:537704
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 19.12.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 23 vienības
Atsauces: Ir
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
1.  Mīts    4
2.  Reklāma kā mītrāde    9
3.  Fotogrāfija kā mītrades instruments reklāmā    14
  Secinājumi    19
  Literatūras saraksts    20
Darba fragmentsAizvērt

Ievads

Reklāma ir komunikācijas veids, kura uzdevums ir cilvēku informēšana par tās objektu, bet tā nav tikai informēšana, reklāma arī veido noteikto reklamējama objekta tēlu. Fotogrāfija piešķir reklāmas paziņojumam realitāti, pateicoties fotogrāfijas dokumentalitātes efektam. Cilvēks uztver lietas, kas ir attēlotas fotogrāfijā, kā reāli pastāvošas. Cilvēks tic, ka lietas izskatās tieši tā, kā tās tiek attēlotas.
Mana kursa darba uzdevums ir parādīt reklāmas fotogrāfijas raksturīgas iezīmes un izteiksmes līdzekļus. Man liekas, ka reklāmas fotogrāfijas tēma ir aktuāla, jo reklāmas jomas un darbības sfēras izplēšas, līdz ar to pieaug tās nozīme cilvēku dzīvē. Reklāma veido jauno vizualitāti. Vizuālas formas aizņem lielāku reklāmas daļu; vizuālais lauks paplašinājās, bet tekstu apjoms samazinājās.
Reklāmas fotogrāfija ir līdzeklis, ar kuru palīdzību tiek panākta jaunas realitātes ģenerēšana, iekļaujot priekšmetos kāda noteiktā stāstā. Reklāmas fotogrāfijai ir liela ietekme masu apziņas izveidošanā, jo reklāma veido cilvēka vajadzības sistēmu, paradot dzīves veidu, pēc kura ir jātiecas. Tāpēc, aplūkojot reklāmas fotogrāfijas estētiku, es uzskatu par nepieciešamu pievērsties mīta jēdzienam; izmantojot cilvēku mitoloģisko domāšanu, reklāmas fotogrāfija iespaido un ietekme cilvēkus. Katra reklāmas fotogrāfija nav tikai informācija, pirmām kārtām, tas ir emocionāli piesātināts tēls, kuru cilvēks piedzīvo.

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties