Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:537066
 
Vērtējums:
Publicēts: 17.01.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Tā kā tuvojas Ziemassvētku laiks, pieprasījums pēc Ziemassvētku atribūtikas: rotājumiem, eglīšu mantiņām, svecītēm, lampiņām un daudzas citas šāda veida atribūtikas strauji pieaug. Tieši tas ir pašreizējais šī uzņēmuma noieta tirgus. Trīs dienu neatrašanās apritē decembra sākumā nozīmē garām palaistu peļņu, plānotā pārdošanas apjoma neizpildīšanu, svarīgu klientu neapkalpošanu ( tieši šinīs dienās ir paredzēts, ka no veikala noliktavas tiek pārdots ievērojams daudzums atribūtikas klientam, kurš šo pasūtījumu ir veicis aptuveni mēnesi iepriekš, un pie šīs darbības ir vajadzīgi veikala darbinieki). Atsaucoties uz pagājuša gada decembra mēneša ietirgojumu uz vienu dienu, tad iespējamie šo, nosacīti brīvo, trīs dienu ietirgojums ir aptuveni 2500Ls.
Veikala vadība ir izlēmusi neizlaist šīs trīs dienas un atstāt veikalā divus darbiniekus. Pēc grafika paliek strādāt tieši tie darbinieki, kas nosacīti šajā uzņēmumā darbojas relatīvi vismazāko laiku, respektīvi, gadu un pusotru gadu. Tajā pašā laikā, pārējie darbinieki, kas šeit darbojas robežās no divi līdz astoņi gadi, dosies šajā darba atpūtas braucienā. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties