Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:529883
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 25.02.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 6 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2011. - 2015. g.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Anotācija    2
  Ievads    4
1.  Literatūras apskats    5
1.1.  Alus gatavošana    5
1.2.  Alus iedalījums    6
1.3.  Iesali    7
1.4.  Apiņi    8
1.5.  Raugs    9
1.6.  Alus bojāšanās cēloņi    10
1.7.  Alus šķirņu organoleptiskais kvalitātes novērtējums    11
2.  Eskperimentālā daļa    13
2.1.  Darbā izmantotie materiāli un metodes    13
2.2.  Alus gatavošana    14
2.2.1.  Heidelberg    15
2.2.2.  Medalus    16
2.2.3.  Ingveralu    17
3.  Rezultāti un to izvērtējums    18
3.1.  Alus alkohola koncentrācija    18
3.2.  Alus organoleptiskais kvalitātes vērtējums    19
4.  Secinājumi    20
  Atsauces    21
  Pielikums    22
Darba fragmentsAizvērt

3. Rezultāti un to izvērtējums
3.1 Alus alkohola koncentrācija
Alus gatavošanas laikā bija dažas problēmas, bet tās nebija būtiskas un nesabojāja gala produktu. Lai aprēķinātu alkohola koncentrāciju, man vajadzēja iegūt blīvumu. Blīvums tika mērīts ielejot 100 ml alus garā un tievā traukā un tajā iegremdē hidrometru(skatīt attēlu), pareizais blīvuma mērījums ir vienā līmenī ar alu. Alum tika mērīts blīvums tieši pirms rūgšanas un pirms pudeļošanas. Aprēķinātā alkohola koncentrācija ir salīdzināta ar kalkulātora aprēķināto(1. tabula). Alus blīvumi tika salīdzināti savā starpā, lai pierādītu hipotēzi(1. un 2. diagramma).

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1337688
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties