Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:527161
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 21.10.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Pašos pirmsākumos datori nebija izveidoti priekš tam, lai tie darbotos kā jebkura tipiski noderīga mašīna, to mērķis bija atvieglot cilvēka grūto darbu. Šajā gadījumā runa iet par ikdienas grūto darbu, kas saistīts ar lielu skaitu datu izskaitļošanu un šķirošanu. Vienkārši tā ir gadījies, ka dažādu sfēru profesionāļi, kuri mīl un labi saprot to ar ko nodarbojas, ir pratuši pielietot skaitļojamo mašīnu universālās spējas un izmantot tās savas lietas labā. Leģendārais Makss Metjūzs no Bell Laboratories sāka nodarboties ar mašīnu skaņas sintēzi jau 60- tajos gados, kad dators aizņēma gandrīz veselu stāvu, un tas nekādā ziņā lielākajai daļai mūziķu neizsauca radošās iedvesmas pieplūdi. Acīmredzot programmas Music 4 izveidotājs diezgan labi saprata, kas viņam vajadzīgs no dzīves un no skaitļojamās mašīnas. Lūk tāda bija vēsture mūsdienu jaunākajai un svarīgākajai tehnoloģijai- datoram. Mūsdienās tas veic lielu darbu, drukāšanu, fotogrāfiju, video apstrādi. Es , personīgi šajā darbā gribu apskatīt vienu no populārākajām programmām- video movie maker.
Lai labāk izprastu šīs programmas piedāvājumus, paskatīju interneta resursus, lai iepazītos ar movie maker darbību kopumā: Windows Movie Maker ir operētājsistēmas Windows Vista līdzeklis, ar kura palīdzību var datorā izveidot mājas kinofilmas un slaidrādes, papildināt tās ar profesionāla izskata nosaukumiem, pārejām, efektiem, mūziku un pat stāstījumu.…

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties