Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:525662
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 21.01.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2011. - 2015. g.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads. RFID tehnoloģijas    3
  RFID- tehnoloģiju pielietojums izkārtotajā materiāli tehniskajā nodrošinājumā    5
  Nobeigums    6
  Literatūras saraksts    7
Darba fragmentsAizvērt

Nobeigums
Mūsdienās RFID tehnoloģijas var uzskatīt par komunikācijas nozares ekonomiskās attīstības virzītāju. Ņemot vērā, ka RFID lietojamās programmas jau darbojas ražošanas, loģistikas un piegādes ķēžu sfērās, ļauj noteikt un izsekot produktus, šai tehnoloģijai ir daudzsološa attīstības iespēja arī daudzās citās jomās, tādās kā veselības aprūpe, transporta sfēra un daudzās citās. Šīs tehnoloģijas palīdz noliktavu apgrozījuma palielināšanai, sniedz iespēju samazināt inventarizācijas laiku. Piegādes ķēžu jomā tiek sniegta iespēja izsekot precēm, kas ļauj samazināt administratīvo kļūdu skaitu, samazināt darba izmaksas un zādzību skaitu.
RFID tehnoloģija gūst arvien lielāku popularitāti, un tiek prognozēts, ka nākotnē tā būs neatņemama sadzīves sastāvdaļa. Radiofrekvences identifikācija šodien ir viena no pasaulē plašāk apspriestajām informāciju tehnoloģiju tēmām, kurai paredz visplašāko pielietošanas nozaru spektru.
Ieskatoties nākotnē, uzņēmumiem radīsies daudz pilnīgāks priekšstats par to, pie kādiem patērētājiem nokļūst viņu saražotā produkcija vai kurā pasaules malā konkrētā brīdī atrodas kāds sūtījums. Taču līdzās šai pozitīvajai preču izsekošanas iespējai radīsies arī zināmas problēmas, kas saistītas ar to, ka iegādātās preces mūs savā ziņā identificēs, tādējādi pārkāpjot indivīdu tiesības uz privāto dzīvi. Šā iemesla dēļ pasaulē ir arī samērā daudz RFID pretinieku. Līdz ar RFID parādīsies arī neaptverami daudz informācijas, kas būs jāuzglabā, jāanalizē un jāapstrādā. Pašreiz ar to jau sākušas cīnīties vadošās IT kompānijas. Lielākā daļa informācijas sistēmu, ko uzņēmumi izmanto šobrīd, nav gatavas tam, ka miljardiem preču atskaitīsies par to esamību, atrašanās vietu un citām iezīmēm.[4]

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties