Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:525247
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 02.06.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 3 vienības
Atsauces: Ir
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  IEVADS    4
  TĒZES    5
  SECINĀJUMI    7
  IZMANTOTĀS LITERATŪRAS SARAKSTS    8
Darba fragmentsAizvērt

• Noteikts produktu daudzums, kas tiek saražots uzņēmumā noteiktā laika posmā, izmantojot visus tam pieejamos resursus – personālu, darba priekšmetus, darba līdzekļus un darba metodes – ir uzņēmuma ražošanas jauda. Izmantotā literatūra: (Grēviņa R. U.c. Ekonomikas skaidrojoša vārdnīca. Rīga: Zinātne, 2000. 702 lpp.)
• Katram ēdināšanas uzņēmumam atšķiras ražošanas process, kuru nosaka dažādi aspekti – izejvielu izvēle un to apstrādes process, kā arī gatavotie ēdieni, to pagatavošana un pasniegšana. Izmantotā literatūra: (Millere.I, Medne.L, Riekstiņa-Doļģe.R, u.c. Rokasgrāmata ēdināšanas uzņēmuma vadītājiem. Jelgava: LLU, 2007. 175 lpp.)
• Pastāv vairāki savstarpēji saistīti faktori, kas nosaka materiālo resursu efektīvu izmantošanu ēdināšanas uzņēmumos. Izmantotā literatūra: (Millere.I. Promocijas darbs, Darbības procesi ēdināšanas uzņēmumos Latvijas reģionos. Jelgava, 2009)…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties